zenesz_logo.pngA Behringer az Eurolive F1220 monitor rendszert kifejezetten arra fejlesztette ki, hogy ugyanazt a teljesítményt és minőséget nyújtsa a zenészeknek, mint amit az EUROLIVE szélessávú rendszerek tudnak.

 

BEHRINGER Product Page F1220D_700.jpg

 

 

A Behringer az Eurolive F1220 monitor rendszert kifejezetten arra fejlesztette ki, hogy ugyanazt a teljesítményt és minőséget nyújtsa a zenészeknek, mint amit az EUROLIVE szélessávú rendszerek tudnak, vagyis minden helyzetben kifogástalan kontroll hangot biztosítson a színpadon. Egyedi gyártású, nagy teljesítményű 12 inches mélyhangszórójával és az 1 inches titánium magassugárzójával az F1220 sokféle felhasználási területen jelent minőségi megoldást. Ráadásul a rendszer aktív és passzív módban is használható.

 

A széles körben sikeres Eurolive F1220A alapjaira építve a Behringer most kihozta a még nagyobb teljesítményű Eurolive F1220D monitorjait.

 

 

 

 

F1220D_P0B1L_Left_XL_700.jpg

 

 

 

 

 

 

A 250 W teljesítményű aktív monitor rendszer háromsávos EQ-val rendelkezik, így a külön magas, közép, és mély hangszínszabályzással valóban tökéletes hangzást lehet elérni a színpadon. A hosszú löketű 12 inches mélyhangszóró ütős, kemény mélyeket hoz, a magas frekvenciákért a 1 inches kompressziós magassugárzó felel. A beépített „D” osztályú erősítőnek köszönhetően az F1220D sokkal könnyebb, mint a legtöbb aktív monitor, vagyis könnyen szállítható és felállítható.

 

A szabályozható fedélzeti feedback filter segíti kiszűrni a nem kívánatos gerjedéseket, ennek köszönhetően sokkal nagyobb hangerőt lehet a monitoron beállítani, vagyis a zenészek lényegesen jobban hallják magukat.

 

 

 

 

 

F1220D_P0B1L_Side_XL_700.jpg

 

 

 

 

 

 

Főbb jellemzők

 

250 W teljesítmény, 2 utas hangszóró rendszer
Szabályozható gerjedés gátló, beépített rendszer- és hangszóróvédelem
2 csatornás keverő, mikrofon és vonal bemenettel és hangerő szabályzással
Dedikált 3 sávos EQ
D osztályú erősítő technológia, két erősítős (bi-amp) rendszer
Vonalkimenet további rendszerekhez való csatlakozáshoz
Beépített 35 mm-es állványhüvely PA rendszerként való használathoz
3 év garancia

 

Bővebben: Behringer