zenesz_logo.png„Az volt az alapkoncepciónk, hogy azért mert a FLY 3 mini erősítő, attól még nem kell játékszernek lennie."

 

fly-festival-full_650.jpg

 

 

 

Az innovatív pedáljairól és erősítőiről ismert Blackstar november 1-én jelentette be legújabb, 3 W teljesítményű erősítőjét. A FLY 3 használható gitárhoz, okostelefonhoz, táblagéphez, legfőbb jellemzője, hogy mini mérete ellenére hangminősége megfelel egy hagyományos, nagyobb méretű erősítő hangminőségének. Az aprócska erősítő kétcsatornás, a Blackstar erősítőkből ismert ISF (Infinite Shape Feature) hangszínszabályzással és digitális visszhanggal felvértezve, így kiválóan alkalmas gyakorlásra.

 

„Tényleg izgatottan vártuk a FLY 3 premierjét” – mondta Joel Richardson a Blackstartól. „Az volt az alapkoncepciónk, hogy azért mert a FLY 3 mini erősítő, attól még nem kell játékszernek lennie. Úgy gondolom, hogy sikerült egy forradalmian új hangzást elérnünk, vagyis a FLY 3 hiteles hangzást produkál. Akár a turnébusz hátuljában jammelsz, akár a barátaiddal hallgatsz zenét, a FLY 3 teljes értékű erősítőként használható.”

 

 

 

 fly-unit-angle-1.jpg

 

 

 

 

 

Minthogy elemmel is működik, jó megoldás gyakorlásra és felvétel készítésre olyan gitárosoknak, akik ehhez egy mini és könnyen hordozható eszközt akarnak használni.

 

A kombinált MP3/vonalbemenet lehetővé teszi, hogy a FLY 3-at MP3 lejátszóhoz, mobiltelefonhoz, laptophoz, vagy táblagéphez csatlakoztassuk. Ha összekapcsoljuk a FLY 103 hangfallal – amit külön, a FLY Stereo Pack részeként forgalmaz a Blackstar – egy 6 wattos sztereó erősítőt kapunk, ami kiválóan alkalmas zenehallgatásra és gitárerősítésre is.

 

 

fly-stereo.jpg

Jellemzők:

 

Sorozat: FLY
Modell: FLY 3
Technológia: digitális
Csatorna: 2
Teljesítmény: 3W
Bemenetek: 6,3 mm jack, és MP3/vonal mini jack
Kimenet: emulált hangszóró kimenet, fejhallgató kimenet
Szabályzók: GAIN, Overdrive, ISF, Delay szint, Delay idő
Hangszóró mérete: 3”
Hangszóró teljesítménye: 5W, 4 Ohm
Súly: 0,9 kg
Méretek: 170mm x 126mm x 102mm
Ára: 22 900 Ft - Mezzoforte Hangszeráruház


 

 

 

 

 

 

Hazai és európai forgalmazó: Sound Service