zenesz_logo.pngAz AER bemutatta Compact 60/3 elektroakusztikus erősítőjének padló monitor verzióját, a Compact Slope-ot.

 

947027_650.jpg

 

 

A világ vezető elektroakusztikus erősítő gyártója az AER, akinek az erősítőjét használja számos világsztár, így Snétberger Ferenc és Tommy Emmanuel is, kihozta Compact 60/3 erősítőjének padló monitor verzióját, a Compact Slope-ot.

 

Az AER Compact Slop, 2 csatornás, 60W teljesítményű, énekre és elektroakusztikus hangszerekhez tervezett erősítő. Mindkét csatornát ellátták GAIN szabályzóval és 3 sávos EQ-val, az első csatornánál 6,3 mm-es jack bemenettel, High/Low kapcsolóval és Contour szabályzó gombbal kiegészítve, a második csatornánál XLR/6,3 mm jack bemenettel. A kezelőpanelen találjuk a MASTER potmétert, valamint az effekt szekciót, 2 zengetővel, visszhanggal (delay), kórussal és egy PAN gombbal.

 

A hátsó panelen helyezték el a vonal, fejhallgató, hangoló és XLR DI kimeneteket, csakúgy, mint az effekt hurok send/return aljzatát és a lábkapcsoló csatlakozóját.

 

A Compact Slope-ba egy dupla kónuszos 8 inches hangszórót szereltek, a láda oldalán hatalmas fogantyú könnyíti meg az erősítő mozgatását. A kombót védőhuzattal szállítják.

 

Méretek: 26 x 32,5 x 23,5cm
Súly: 6,5 kg.

 

Az AER Compact Slope javasolt kiskereskedelmi ára nem kevés, 1 059 EUR, de ezért garantáltan a legjobb minőséget kapjuk.

 

További információk hamarosan: www.aer-amps.info