zenesz_logo.png
Az új Flashback Triple Delay pedállal a TC Electronic ismét magasra tette a lécet és megmutatta mi az, amit egy modern delay effektnek tudnia kell.

 

flashback-triple-delay-front_700.jpg

 

A TC Electronic neve egyet jelent a klasszikus, kiváló minőségű delay effektekkel amióta csak, valamikor a 80-as években megalkották a mára már legendássá vált 2290 Dynamic Delay-t. Azóta is folyamatosan fejlesztették delay pedáljaikat, amelyek új korszakot nyitottak a Flashback Delay-ben megjelenő ötletes TonePrint képességükkel. Az új Flashback Triple Delay pedállal a TC Electronic ismét magasra tette a lécet és megmutatta mi az, amit egy modern delay effektnek tudnia kell.

 

A Flashback Triple Delay az első pedál a TC történetében, amely teljesen új dimenziókat megnyitva, lehetővé teszi, hogy háromféle visszhang szólaljon meg egyszerre. Az új pedál négy TonePrint programhellyel rendelkezik, ahová neves zenészek által készített kedvenc signature delay effektünket egy okostelefon segítségével letölthetjük.

 

flashback-triple-delay-persp-right_700.jpg

 

 

 

A négy TonePrint delay mellett 12 féle visszhang közül választhatunk, és ezek mindegyikéhez a Subdivision kapcsolóval 11 fajta ritmikájú (negyedhangok, negyed és nyolcadhangok, triola stb.) delay-t rendelhetünk, valamint a Serial és Parallel kapcsolóval az effekteket sorba, vagy párhuzamosan kapcsolhatjuk, amivel teljesen egyedi ritmusképletek jöhetnek létre.

 

 

 

flashback-triple-rear_700.jpg

 

 

 

További jellemzők a Tap Tempo kapcsoló, ezzel a zenekar tempójához állíthatjuk a visszhangot, sztereó ki- és bemenet, MIDI, USB és külső expression pedál csatlakozó. Az effekt a tartozék 9 V-os DC adapterrel üzemel.

 

Az ingyenes TonePrint szerkesztővel (PC-re és MAC-re) mindegyik effekt paramétert megváltoztathatjuk, szerkeszthetjük, és akár saját signature TC effektünket is elkészíthetjük.

 

 

 

 

 

 

 

Javasolt európai kiskereskedelmi ár: 299 EUR.

Bővebben: TC Electronic