zenesz_logo.png
„13 év gyártási tapasztalata és a zenészek visszajelzéseinek minden részletre kiterjedő figyelembevétele kellett ahhoz, hogy olyan overdrive pedált készíthessünk, amire rendkívül büszkék vagyunk.”

 

 

 

 

A Keeley Electronics a napokban jelentette be új Katana Blues Drive effekt pedáljának a megjelenését. A 100%-ban kézzel gyártott Katana Drive egyedi és újratervezett áramkörei rendkívüli gazdagságú overdrive-os hangzást tudnak, és mindezt kivételesen alacsony zajszint mellett.

 

A pedálon található Level, Drive, Bass, és Treble szabályzókkal – ahogyan az a videóban is látható, hallható – könnyedén beállíthatóak az akár enyhén túlhajtott, vagy telített, vastag overdrive-os szóló hangszínek is.

 

„13 év gyártási tapasztalata és a zenészek visszajelzéseinek minden részletre kiterjedő figyelembevétele kellett ahhoz, hogy olyan overdrive pedált készíthessünk, amire rendkívül büszkék vagyunk.” - olvashatjuk a Keeley Electronics oldalán.

 

 

 

photo-2_450.jpg

 

 

 

A Katana Blues Drive a legkifejezőbb, zeneileg leginspirálóbb overdrive pedál, amit a Keeley valaha gyártott. A legjobb eladásokat produkáló Katana Boost pedál legendásan tiszta csöves hangzású JFET fokozatát kombinálták egy olyan egyedi overdrive áramkörrel, melyet a cég díjnyertes overdrive pedáljai ihlettek.

 

Mint minden termék, ami a Keeley Electronics üzeméből kerül ki, a Katana Drive pedál is Amerikában készült, a legkiválóbb alkatrészek és technológiák felhasználásával. Az effekt szép kivitelű, porfestett, masszív házat kapott, a true bypass ebben a kategóriában már kötelező tulajdonság, a két év garancia pedig már csak hab a tortán.

 

A Katana Blues Drive ára $199.

További információk: Keeley Electronics