zenesz_logo.pngA TC Electronic az új PolyTune 2 Mini és PolyTune 2 Noir pedálokkal frissítette PolyTune pedál sorozatát.

 

 

 

 

 

 

A PolyTune 2 Mini lényege, hogy a TC Electronic egyedülálló polifonikus hangoló technológiájának legfontosabb jellemzőit egy rendkívül kisméretű kompakt pedálba építették. Az új pedál kiváló minőségű kijelzővel büszkélkedhet, minthogy 109 ultra fényes LED-et kapott, vagyis ugyanannyit, mint a standard kivitelű (nem mini) PolyTune pedálon találhatunk.

 

A pedál tudja az új ’szuper-precíz’ optikai stroboszkópos hangolást, a MonoPoly technológia pedig automatikusan érzékeli, hogy egyszerre egy, vagy több húrt pengettünk meg, és eszerint választja ki a megfelelő hangolási módot. Tehát hangolhatunk úgy, hogy megpengetjük az összes húrt és a PolyTune 2 Mini jelzi, hogy melyik húr nem tiszta, vagy a hagyományos módon, húronként.

 

 

 

906562_350.jpg

 

További jellemzők a true bypass működés, az Analog Dry-Through mód, a leeresztett D húr hangolás, és a különféle Capo hangolási módozatok.

 

A hangoló beépített memóriával is rendelkezik és így a tápellátás megszűnése után is tárolja beállításainkat. (Total Recall.) A pedál méretéből adódóan elemmel nem üzemeltethető, csak külső adapterrel. A PolyTune 2 Noir jellemzői megegyeznek a PolyTune 2 Mini jellemzőivel, de fekete színben gyártják.

 

Mindkét modell már kapható Európában, javasolt kiskereskedelmi ára mindkettőnek 79€.

 

A TC Electronic arra törekedett, hogy az új mini pedálok a hangolás három legfontosabb követelményének – sebesség, pontosság, láthatóság – tökéletesen eleget tegyenek. Ezt a megadott paraméterek alapján elhisszük nekik.

 

Bővebben: TC Electronic