zenesz_logo.png
A Seymour Duncan nem csak a pickup gyártásban jeleskedik, a most megjelent Pickup Booster pedálja már nem az első effekt, amire oda kell figyelni.

 

slide9_700.jpg

 

 

A Seymour Duncan sikeres és keresett Pickup Booster pedálja megújult, és most további lehetőségeket kínál a gitárosoknak, hogy tökéletes booster álljon rendelkezésükre, amikor szükségük van rá. Számos gitáros szeretné, ha anélkül növelhetné gitárja jelerősségét, hogy az több zajjal vagy a hangszín megváltozásával járna együtt. A Pickup Booster pont ezt tudja. „A” osztályú, alacsony zajú konstrukciójával kivételesen jól kiemeli a gitár természetes hangját, miközben nem kevés vastagságot és erőt kölcsönöz a hangnak.

 

 

A GAIN szabályzót akár 0 dB-re is csökkenthetjük, mert a gyártó hagyományos áramköri elemekből felépülő ellenütemű kimeneti egysége biztosítja a kimenő jel zavarmentes, tiszta továbbítását, még hosszabb kábel esetén is.

 

 

sd_boost_600.jpg

 

Az egyik legizgalmasabb jellemzője a pedálnak a rezonancia-kapcsoló, mely lehetővé teszi, hogy az effekt közvetlenül a hangszedőkkel kommunikáljon. A single-coil hangszedőkből egy kattintással vintage humbucker hangot varázsol, ami ideális rockhoz, vagy blueshoz. A másik állásában nagy kimenő jelű humbucker hangszínt kapunk zúzós szólókhoz. A Pickup Boostert tiszta játékhoz is hatékonyan használhatjuk, kellő dinamika tartalékot biztosít játékunknak, ugyanakkor egy humbucker hangszedőből a maximális telítettségű hangot és hangkitartást képes kihozni.

 

Akárcsak társai, a Dirty Deed, a Vapor Trailand 805 Overdrive, a Pickup Booster is true bypass konstrukciójú és a kaliforniai Santa Barbarában gyártják.

 

 

 

 

 

 

 

Specifikáció:

 

Gain tartomány: 0 – 25 dB
Pickup Resonance kapcsoló: a single-coil hangszedőből vintage humbucker, vagy nagy kimenő jelű humbucker hangot hoz elő
Zajszint: -120 dBV (25 dB gain állásnál)
Teljesen hagyományos elemekből felépülő áramkör, ellenütemű kimeneti fokozat
Torzítás: < 0.1%
Bypass: true bypass
Áramfelvétel: 4.27mA @ 9V (bekapcsolva) 2.80mA @ 9V (kikapcsolva)
Tápfeszültség: DC 9 V elem, vagy stabilizált 9-18V DC adapter
Kimeneti impedancia: 150 Ohm
Bemeneti impedancia: 500 kOhm (bekapcsolva)
Méretek: 6.63cm x 12.45cm x 3.56cm
Súly: 0,3 kg

 

Bővebben:  Seymour Duncan