zenesz_logo.pngAz Adam Hall AS-SKDB 039 masszív, univerzális hangfalállványa egyaránt használható stúdió monitorokhoz, hifi hangfalakhoz, és házimozi rendszerekhez is.

 

skdb0391_700.jpg

 

 

Ha zeneszerkesztéshez, otthoni stúdiómunkához közeltéri monitorokat használunk, alapesetben az asztalunkon, vagy esetleg polcon is elhelyezhetjük őket, azonban lényegesen jobb megoldás az erre célra gyártott monitorállvány használata. A monitorok megfelelő elhelyezése nagyban befolyásolhatja a hangképet és a rosszul elhelyezett hangfalak, csalnak, vagyis nem azt halljuk, ami valójában szól.

 

 

Néhány alapszabály, amit amennyire lehet, vegyünk figyelembe.

 

 

 

UnderstandingStudioMonitors_Placement_1_big.jpg

 

 

 

  1. A legoptimálisabb elhelyezése a hangszóróknak, ha egy képzeletbeli egyenlőszárú háromszöget képezünk a hangfalak és a fejünk között.

  2. A monitorok legyenek olyan magasan, hogy kb. a mélyhangszórók teteje/magassugárzó alja legyen fülünkkel azonos magasságban.

  3. Lehetőleg mindig álló (függőleges) helyzetben helyezzük el a monitorokat, a vízszintes, fekvő helyzet nem ajánlott. (Kivéve, ha a gyártó ezt ajánlja.)

  4. A monitorokat lehetőleg ne helyezzük a helység sarkaiba, illetve a mögötte lévő faltól minimum 20-30 cm távolságra legyenek.

 

 

 

 equilateroo-2.png

 

 

 

 

Akkor lássuk, mit tud az Adam Hall AS-SKDB 039 hangfalállvány!

 

Az állvány háromszögletű lábazattal, 35 mm-es négyszög keresztmetszetű acélból készült, a magassága 91,5-150 cm között 6 fokozatban állítható. A 6 fokozat, 91,5-102-114-126-138-150 cm-es magasságú és a tartozék biztosítótüskével rögzíthető.

 

A hangfaltálcát 230x230 mm méretű, 2 mm vastag acéllemezből gyártották, csúszásmentes felülettel. A felső csőrészen műanyag kábelszorítót találunk a diszkrét kábelelvezetés érdekében. A lábazat három műanyag láb, vagy acéltüske segítségével szintezhető.

 

Az állvány hangfaltálca nélkül is használható szabványos hangfalhüvellyel ellátott hangfalakhoz (35 mm átmérő).

 

További jellemzők:

 

35 kg terhelhetőség, fekete porfestés

40/35 mm átmérőjű oszlop, rögzítő T csavarokkal.

Az állványt szétszerelt állapotban szállítják, csavarokkal és hatszögletű csavarkulccsal, 3 műanyaglábbal és 3 acéltüskével.

 

 

 

as-skdb039-f2_600.jpg

 


Bruttó ára: 11 455.- Ft / db
Hazai forgalmazó: Elimex Kft.