zenesz_logo.pngA Gator cég Gig Bag-je, komoly védelmet nyújt a benne szállított hangszernek, de a videóban látható törésteszteket nem biztos, hogy érdemes kipróbálni.

 

 

G-PG-ELECTRIC_7_G1_650.jpg

 

 

A professzionális hangszertokokat, konténereket, állványokat gyártó amerikai Gator cég bemutatott egy új ProGo Deluxe Guitar Gig Bag tok sorozatot. Az tokokat elektromos gitárhoz, akusztikus gitárhoz és basszusgitárhoz is gyártják, de létezik olyan kivitel is, amely két elektromos, vagy két basszusgitár szállítására alkalmas.

 

Ne a hagyományos puha gitártokra, és ne is a jól ismert keménytokra gondoljunk, a Koncert Táska valami egészen mást tud. A ProGo Deluxe Guitar Gig Bag rendkívül vastag, párnázott oldalfalai a gitár éleit védik, a szuper lágy mikropolár anyagból készült belső tér pedig tovább növeli a védelmet. Az ütés elleni védelmet szolgálja a belső részben található állítható mikropolár nyaktámaszték, a tok ütéselnyelő párnázott alsó része és a gitár alsó részéhez illeszkedő párnázott támaszték is. További jellemző a jól állítható vastagon párnázott vállpánt, melyet masszív csatokkal láttak el. A három plusz fogantyúnak köszönhetően szinte bármilyen pozícióban felemelhető és szállítható hangszerünk.

 

 

G-PG-Pocket_9_D1_650.jpg

 

 

 

A hatalmas méretű első zsebben simán elfér egy laptop vagy táblagép, a pedálok és kábelek mellett. A nagy zsebben lévő további kisebb zsebek is praktikus tároló helyként szolgálnak. A ProGo Deluxe Guitar Gig Bag tartozéka egy vékony, összehajtható esővédő huzat is.

 

 

 

 

 

 

 

 

A Gator cég Gig Bag-je, komoly védelmet nyújt a benne szállított hangszernek, de a videóban látható törésteszteket nem biztos, hogy érdemes kipróbálni. Inkább várjunk a véletlen balszerencsére és örüljünk, hogy Gator Gig Bag tokot vettünk.

 

Bővebben: Gator