zenesz_logo.png
A rendkívül sikeres TC Electronic Ditto Looper pedált a gyártó kisszériás exkluzív kivitelben is piacra dobja.

 

FzWuhcF_res.jpg

 

 

 

A TC Electronic piacra dobja kompakt Ditto Looper pedáljának aranyszínű, limitált kiadású változatát. A limitált kiadás ebben az esetben 5 000 darabot jelent, és az attraktív megjelenés mellett a pedál ugyanazokkal a tulajdonságokkal (True Bypass, Analog Dry-Through) rendelkezik, mint az eredeti modell.

 

Az eredeti Ditto Looper nagyon gyorsan népszerű lett egyszerű kezelésének, rendkívül kis méretének és nem utolsósorban hatásos működésének köszönhetően.

 

Ez a kis pedál leegyszerűsítette a loop effekt koncepcióját egy lábkapcsolóra az indításhoz, leállításhoz, overdubhoz, valamint egy szabályzó gombra, ami a loop szintjét állítja. A pedál 24-bites tömörítetlen kiváló minőségű audiót játszik vissza, 5 perc időt nyújt loopolás céljára, korlátlan mennyiségű overdubbal, továbbá undo/redo funkcióval is rendelkezik.

 

A TC Electronic Ditto Looper Gold augusztustól lesz kapható, a javasolt kiskereskedelmi ára 99 Euro. Itt jegyezzük meg, hogy a A TC Electronic Ditto Looper „mezei” (nem gold) változata idehaza kapható 30 000.- Ft körüli áron.

 

 

 

 

 

 

Főbb jellemzők:

 

Arany lakkozás

5 perc looping idő

Korlátlan overdub (rájátszás)

Undo/Redo funkció

True Bypass

Analog-Dry-Through (analóg, digitalizálatlan jelátvitel)

24 bit-es tömörítetlen audió

 

 

Bővebb információ: TC Electronic