zenesz_logo.pngA VOX kibővíti Night Train erősítő sorozatát egy új, klasszikus megjelenésű, modern hangzású kombóval, a G2 NT15C1-CL modellel.

 

vox_night_train_g2_nt15c1-cl_guitar_amplifier_combo_700.jpg

 

 

 

 

Augusztusban megjelenik a VOX Night Train G2 NT15C1-CL modellje, amely tökéletesen képviseli a gyártó elképzelését arról, hogyan lehetséges a klasszikus megjelenést és a modern hangzást ötvözni.

 

Ennél a kombónál a VOX felhagyott a Nigth Train sorozatot eddig jellemző metál díszítőelemekkel, helyette megkapjuk a VOX külalak tipikus jellemzőit, a rombusz alakú szövéssel díszített hangszóróvásznat, a speciális mintázatú műbőr borítást, az arany elválasztó csíkot és emblémát.

 

A tradicionális, teljesen csöves konstrukcióban az előerősítőben és a végfokban is elektroncsövek dolgoznak. Az AB osztályú erősítő megfelelő teljesítményt ad le az előerősítőben elhelyezett három 12AX7, és a végerősítőben található két EL84 cső segítségével.

 

 

 

vox_nt15c1_3_700.jpg

 

 

 

Az új VOX kombó kétcsatornás kivitelű, ezek: GIRTH és BRIGHT. A GIRTH csatorna erőteljes, modern high-gain hangzása még a VOX erősítők között is páratlan. A CLEAN csatorna azt az egyedi tiszta/crunchos VOX hangzást tudja, ami annyi évtizeden át, a legkülönbözőbb stílusok gitárhangzását jellemezte. A CLEAN csatorna THICK kapcsolójának aktiválásával a gitárjel megkerüli a hangszín szekció áramkörét és vastagabb, tovább erősített hangzást kapunk. A két csatorna között a csatornaváltó kapcsolóval, vagy az opcionálisan megvásárolható VFS2A lábkapcsolóval válthatunk. A két csatorna közös EQ egysége BASS, TREBLE és MIDDLE szabályzási lehetőséget kínál.

 

A Night Train G2-n külső effekt használatához send/return jack aljzatot találunk, és mindkét csatornánál rendelkezésünkre áll a kiváló minőségű VOX reverb effekt.

 

 

Specifikáció

 

Kimenő teljesítmény: 15 Watt RMS @  8Ω vagy 16Ω
Csövek: 3 x 12AX7 és 2 x EL84
Hangszóró: 1 db 12” Celestion G12M Greenback; 16Ω
Be- és kimenetek: gitár bemenet, FX Send, FX Return, lábkapcsoló (6,3 mm jack)

Szabályzók: Master Volume, BRIGHT/GIRTH csatornaváltó, Reverb, Dark kapcsoló; GIRTH csatorna: Gain, Volume; BRIGHT csatorna: Gain, THICK kapcsoló; EQ: Bass, Middle, Treble (közös)
Méretek: 495 x 260 x 420 mm (szélesség x mélység x magasság)
Súly: 17,5 kg
Tartozék: tápkábel
Ajánlott kiskereskedelmi ár: £559

 

A gyártó weboldala: VOX