zenesz_logo.pngAz egyik legismertebb, felsőkategóriás kondenzátor mikrofonokat gyártó cég, a DPA új, miniatűr mikrofonokat mutat be.

 

produkt-small-top-graphic_700.jpg

 

 

A dán piacvezető, felsőkategóriás kondenzátor mikrofonokat gyártó cég, a DPA Microphones, több új termékkel lesz jelen az ez évi amszterdami IBC Kiállításon.

 

Az első, a cég d:screet™ Omnidirectional Miniature Necklace mikrofon, egy szellemes, egyedi dizájnú modell, a legendás 4061 gömbkarakterisztikájú miniatűr kapszula kapott helyet egy ízléses, puha  gumiból készült nyakláncban. A nyaklánc mikrofont úgy tervezték, hogy olyan felhasználási helyzetekben is használható legyen, ahol nem áll rendelkezésre technikus, aki felhelyezi a mikrofont. A d:screet™ Omnidirectional Miniature Necklace például ideális választás lehet valóság show-k felvételénél.

 

 

DPA dscreet necklace mic_700.jpg

 

 

 

 

A d:screet™ Miniature mikrofonok rendkívül alacsony zajú és extrém érzékenységű működést kínálnak a létező legtisztább és legtermészethűbb  hangvisszaadás mellett. Ezek a mikrofonok képesek 144 dB hangnyomás szintet kezelni klippelés nélkül, teljesen lineáris átvitel és alacsony torzítás mellett. Frekvencia átvitelük rendkívül széles (20 Hz – 20 kHz) és fantasztikusan szólnak a legkülönfélébb felhasználási környezetekben is.

 

A d:screet Necklace Microphone fekete, bézs és barna színekben és két féle, 47 vagy 53 cm-es kivitelben készül.

 

Főbb jellemzők:

Plug and play működés
Konzisztens kimenet
Minimális láthatóság
Minden professzionális wireless rendszerrel használható

 

d:screet Necklace Microphone specifikáció 

 

 

 

 

Szintén ott lesz a kiállításon a DPA új, nagy teherbírású d:screet 4060 Omnidirectional Miniature gömbkarakterisztikájú mikrofonja, megerősített kábellel, valamint az új d:fine™ 66 és 88 Headset mikrofonok, melyek ideális eszközök rádió és TV közvetítési helyszíneken, ezek használatával az énekesek, előadók szabadon tudnak mozogni, nem akadályozza őket a kézben tartott, vagy állványra szerelt mikrofon.

 

 

 

DPA-Microphones_Body-Worn-Solutions700.jpg

 

 

A d:fine™ 66 gömbkarakterisztikájú, a d:fine™ 88 irányított karakterisztikájú,  fülre illeszthető mikrofonok, mindkettőt négy színben, szimpla, vagy dupla kivitelben gyártják.

 

 

 

 

 

 

Bővebb információ: DPA