zenesz_logo.pngA VOX AC4 kombóját augusztustól nagyobb, 12”-os Celestion hangszóróval forgalmazza, AC4C1-12 néven.

 

 

 

 

A különböző csöves VOX erősítők között az AC4 az egyik legnépszerűbb modellé vált elmúlt évek során. Az oka egyszerű: a mini kombó egyszerű és kézenfekvő megoldást kínál olyan gitárosok számára, akik szeretnék élvezni  egy csöves erősítő jellegzetes, meleg hangzását.

 

A kombó előző verzióját 10”-os hangszóróval szerelték, ebben egy 12”-os Celestiont találunk, ami lássuk be, robosztusabb hangzást kínál. A jól ismert, rombusz alakú szövéssel díszített hangszóróvászon, a VOX erősítőkön megszokott speciális mintázatú műbőr borítás a klasszikus VOX megjelenést hangsúlyozzák. Az „A” osztályú csöves erősítő alkalmas színpadi, és stúdió munkára, vagy otthoni gyakorláshoz is.

 

 

 

AC4C1-12 - Opera_700.jpg

 

 

 

 

A VOX AC30 Top Boost csatornájának hangja gitárosok nemzedékeit varázsolta el világszerte az elmúlt ötven év alatt. A masszív crunchos, vagy tiszta, klasszikus, fényes, semmivel sem összetéveszthető hangzás a VOX védjegye. Az AC4C1-12 most hozza ezt a verhetetlen soundot, ráadásul kompakt, könnyen szállítható formában. A rendelkezésre álló GAIN, BASS, TREBLE és MASTER VOLUME állítási lehetőségekkel minden gitáros könnyedén reprodukálhatja ezt, a mára már legendává vált VOX hangzást.

 

 

 

AC4C1-12 -650.jpg

 

 

 

 

Specifikáció

 

Kimenő teljesítmény: 4 W RMS, 16Ω
Előerősítő cső 2 x 12AX7
Végerősítő cső: 1 x EL84
Hangszóró: 12" Celestion VX12; 16Ω
Szabályzók: Gain, Treble, Bass, Volume
Kimenet/bemenet: 6,3 mm jack gitár bemenet, külső hangszóró kimenet
Méretek: 406 x 211 x 451 mm (szélesség x mélység x magasság)
Súly: 10,6 kg
Tartozék: tápkábel

 

Az erősítő augusztustól lesz kapható, ára: £312.

 

A gyártó honlapja: VOX