zenesz_logo.png



A Samson már korábban piacra dobta Go Mic USB kondenzátor mikrofonját, most pedig bemutatta az USB mikrofon kompaktabb változatát, a Go Mic Directet.

 

Go_Mic_Direct_angle-display_crop.jpg

 

 

 

A Samson már korábban piacra dobta Go Mic USB kondenzátor mikrofonját, most pedig bemutatta az USB mikrofon kompaktabb változatát, a Go Mic Directet.

 

A Samson Go Mic Direct USB mikrofonja ideális, hordozható audió eszköz például Skype-hoz, FaceTime-hoz, hangfelismerő szoftverekhez, csakúgy, mint a You Tube-hoz, oktatóanyagokhoz, podcastinghoz, vagy webes szemináriumokhoz készített audió felvételekhez. A Go Mic Direct egyik fő érdekessége a Samson Sound Deck Noise Cancellation zajcsökkentő szoftvere, amely segítségével tiszta hangfelvételek készíthetőek bármilyen környezetben. Ha valaki egyszer kipróbálja a Samson új USB mikrofonját, soha többet nem fogja használni számítógépe, laptopja beépített mikrofonját.

 

 

Go_Mic_Direct_PC_laptop-display.jpg

 

 

A Go Mic Direct egyedi, ultra kompakt kivételéhez hozzátartozik a beépített USB csatlakozó, amellyel a mikrofont közvetlenül a számítógéphez csatlakoztathatjuk. A biztonságos szállítás érdekében a csatlakozó behúzható, ha a mikrofont nem használjuk. Az eszköz kompatibilis a Mac OS X és Windows operációs rendszerekkel, plug-and-play működésű, vagyis semmilyen driver programot nem kell hozzá telepíteni.

 

 

Go_Mic_Direct_bottom-display_crop.jpg

 

 

Használható iPaddel és iPhone-nal is az Apple Lightning USB kamera adapterével, vagy 30 tűs Camera Connection szettel.

 

A Go Mic Direct lelke a Samson Sound Deck Noise Cancellation szoftvere, amely ingyenesen letölthető a Samson weboldaláról. Letöltés után a szoftver beköltözik a Windows tálcájára és hihetetlen módon javítja az online kommunikáció minőségét. A Sound Deck digitális zajcsökkentő algoritmusa zajos környezetben jelentősen redukálja a háttérzajokat, és így az online partner úgy hallhatja a hangunkat, mintha élőben egy szobában beszélgetnénk.

 

A digitális zajcsökkentő szoftverrel egy egyszerű hangfelvevő programot is kapunk, amely fájl exportáló funkcióval is rendelkezik. (A hangfelvevő csak Windows alatt működik.)

 

 

 

Főbb jellemzők:

 

Kondenzátor mikrofon

Tápfeszültség: USB porton keresztül

10 mm-es dual kapszula

Frekvencia átvitel: 20Hz - 20kHz
Mintavételezési frekvencia: 16-bit/44,1kHz

Beépített zajcsökkentő

Mac OS X és Windows kompatibilis, driver telepítés nem szükséges

 

A Go Mic Direct USB mikrofont védőtáskával szállítják, javasolt kiskereskedelmi ára 39,99 USD (29,33 EUR).

 

Bővebben: Samsontech