zenesz_logo.png
Az effektekben az új tervezésű ZFX-3 DSP chip dolgozik, alacsony latency-t, extrém gyors programváltást és széles frekvencia átvitelt garantálva.

 

Zoom G1Xon 700.jpg

 

G1Xon

 

 

A Zoom az elmúlt 25 évben élen járt a multieffektek fejlesztésében, különösen sikeres volt a stompbox méretű MultiStomp sorozata. Ezúttal két kiváló ár-érték arányú LCD kijelzős, műanyag házas multieffektet dobott piacra, G1on és G1Xon típusjelzéssel. Az effektekben az új tervezésű ZFX-3 DSP chip dolgozik, alacsony latency-t, extrém gyors programváltást és széles frekvencia átvitelt garantálva.

 

A G1on 100 különféle gitáreffektet kínál, köztük többféle torzítót, kompresszort, modulációs effektet, delay-t, reverbet és erősítő szimulátorokat. A G1Xon további öt, pedállal szabályozható effektet tartalmaz.

 

 Sound Service Catalog 2014 - Opera_2014-06-25_17-17-41.jpg

 

 

G1on

 

 

A Zoom pedálok használatakor egyidejűleg összesen 5 effektet lehet  használni, és bármilyen sorrendben összeállítható az effektlánc. A pedálok 68 beépített kíséret mintát tartalmaznak, fejhallgató, valamint zenelejátszó is csatlakoztatható hozzájuk csendes gyakorlás céljából. További jellemzők a kromatikus fedélzeti hangoló, amely támogatja az összes standard gitárhangolást, és a looper, amivel 30 mp (vagy 64 ütem) CD minőségű audiót lehet felvenni. Loopot felvehetünk bármelyik ritmus mintához is automatikus kvantálással. A modern kezelőfelületnek és a nagy, megvilágított LCD kijelzőnek köszönhetően a multieffekt programozása egyszerű és könnyen megtanulható.

 

A haladó funkciók – mint pl. a Copy, és a Swap – segítségével sorba rendezhetjük az elmentett patch-eket, úgy ahogy az élő előadás során használni kívánjuk azokat. Az Auto Save funkció biztosítja, hogy a szerkesztett beállítások automatikusan mentésre kerüljenek, a Pre Select funkció pedig lehetővé teszi, hogy csendben keressünk az eltárolt patch-ek között, mialatt az éppen használt beállítás továbbra is aktív marad. A G1Xon expression pedálja pedig a bemenő és kimenő jel szintjének, valamint bármelyik kiválasztott effekt paraméterének állítására is alkalmas.

 

 

 

 

 

 

További jellemzők:

 

100 memória hely
6,3 mm-es jack bemenet (aktív és passzív hangszerekkel is használható)
3,5 mm-es jack AUX bemenet zenelejátszóhoz
6,3 mm-es jack kimenet erősítőhöz, vagy fejhallgatóhoz
Könnyű súly, kis méret
Könnyen integrálható pedalboardba
4 db AA elemmel, vagy külön megvásárolható AC adapterrel működik
USB port, firmware frissítéshez
Beépített dob modul 64 patternnel

 

 

Hazai és európai forgalmazó: Sound Service