zenesz_logo.pngA Palmer kihozta a legjobb eladásokat produkáló PAN 01 DI-box ’Pro’ verzióját.

 

PAN01PRO Palmer PRO PAN 01 PRO - Professional DI Box passive - Opera_2014-06-03_17-07-15.jpg

 

 

A Palmer PAN 01 PRO, mint ahogyan a neve is mutatja, a méltán népszerű PAN 01 kissé módosított változata. A passzív DI-box jobb minőségű és árnyékolt transzformátort kapott, melynek eredményeként kisebb lett a torzítás, főleg az alacsony frekvenciákon. A korábbi változattal összehasonlítva az új ház erősebb felépítésű és a kapcsolók is masszívabbak lettek. A készülék további szolgáltatása, hogy a link kimenetet második bemenetként is lehet alkalmazni, amennyiben sztereó jelet kívánunk monósítani a DI-boxon belül.

 

 

PAN01PRO_7_700.jpg

 

 

A fix 20 dB-es bemeneti csillapításnak köszönhetően a PAN 01 PRO nagyimpedanciás hangforrásokhoz is kiválóan használható. A Palmer PAN 01 PRO DI-box valamennyi szükséges szolgáltatást nyújtani tudja, mindezt kiváló minőségben.

 

 

 

PAN01PRO_700.jpg

 

 

 

A készülék 2 mm-es acél házban kapott helyet, a bemeneti osztókapcsoló és a földleválasztó kapcsoló a színpadi igénybevételnek megfelelően strapabíró fém kivitelű. A jobb dinamika érdekében új tervezésű és nagyobb méretű vasmaggal ellátott trafót kapott, melyet fém árnyékolás borít. A PAN01 Pro párhuzamos kimenete kiegészítő bemeneti funkciót is ellát, így két bemenet használható. Ezáltal lehetővé válik sztereó jel (pl. billentyűs hangszer) összegzése monóban a szimmetrikus XLR kimeneten.

 

 

 

PAN01PRO Palmer PRO PAN 01 PRO - Professional DI Box passive - Opera_2014-06-03_17-00-32.jpg

 

 

A PAN01 Pro mellé kiváló minőségű, erős védőhuzat jár, amely a csatlakozóknál kivágásokkal rendelkezik, így használat közben sem kell levenni.

 

 

Bővebben: Palmer 

Hazai forgalmazó: Elimex Kft. 

Ára: 29 380.- Ft (bruttó)