zenesz_logo.pngA gyártó célja az volt, hogy olyan modulációs effektet készítsen, amely kategóriájában az elsők közé tartozik, és egyszerre nyújt tökéletes zenei hangzást és teljesen zajmenetes működést, mindezt effekt pedál méretben.

 

 SeafoamSplash700.jpg

 

 

 

A Keeley Electronics a napokban jelentette be, hogy megkezdi a Seafoam kórus pedálok szállítását. A 100%-ban kézzel gyártott effekt pedált az alapoktól újratervezték, új a megjelenése is. Ezzel a modellel a modulációs effekteket használó zenészek legigényesebb rétegét célozták meg. A Seafoam kórus stúdió minőségű effektek széles tárházát kínálja a pulzáló vibrato effektektől a legkülönbözőbb kórus effektekig és mindezt kompakt pedál kivitelben.

 

 

SeafoamUpdatePicRetailSquare2-520x520_cr.jpg

 

 

A gyártó célja az volt, hogy olyan modulációs effektet készítsen, amely kategóriájában az elsők közé tartozik, és egyszerre nyújt tökéletes zenei hangzást és teljesen zajmenetes működést, mindezt effekt pedál méretben. Ennek érdekében számos új technológiát alkalmaztak, így például az alacsonyfrekvenciás oszcillátor (LFO) vezérlése egyedi optocsatolóval történik az alacsony zajszint és a lágy, természetes kórushatás elérése érdekében. A pedálra a Keeley FET-es bemenetet tervezett, amely révén a hangszedő minden rezdülését érzékeli az effekt.

 

A szokásos három szabályzó potméteren kívül (RATE, DEPTH, TONE) egy negyedik BLEND gombot is találunk az effekten, amellyel a vibrato és kórus effekt arányát tudjuk szabályozni.

 

A pedál természetesen true bypass működésű és a gyártó 2 év garanciát vállal rá, az ára $206.10.

 

 

 

 

 

 

 

Bővebben: Keeley