zenesz_logo.pngAz Orange – mintegy a nevét cáfolva – elegáns kivitelű, fehér színű erősítőkkel és hangfalakkal készül a 2014-es nemzetközti frankfurti zenei vásárra.

 

1699_700.jpg

 

 

Közeledik a 2014-es Frankfurt Musikmesse, amely idén a szokásosnál közel egy hónappal korábban nyitja meg kapuit. Egészen pontosan március 12-től 15-ig tart a rendezvény. Egyre gyakrabban érkeznek hírek újdonságokról, melyeket a frankfurti vásáron kívánnak a gyártók bemutatni. Az Orange Amplification is bejelentette limitált szériájú újdonságait.

 

Az Orange a Musikmesse alkalmából limitált mennyiségben ad ki fehér színben erősítőfejeket, kombókat és hangfalakat is. Így a Rockerverb fejek és kombók a Thunderverb 200 és 50 fejek, valamint a legendás PPC412 és a kisebb PPC212 hangfalak lesznek elérhetőek fehér színben.

 

 

 

 

Orange_LTD_White1web-350x423.jpg

 

 

 

 

Csak egy meghatározott, rövid ideig lesznek ezek a népszerű erősítők és hangfalak olyan kivitelben kaphatók, mint még korábban soha, elegáns fehér Levant műbőrborítással, arany szegéllyel és fogantyú borítóval.

 

Az Orange Rockerverb sorozatot hosszú ideje a brit erősítőgyártás egyik remekművének tartják. A rendkívül sokoldalú és masszív erősítő alkalmas a legkülönbözőbb stílusok autentikus megszólaltatására. 2013-ban a MusicRadar olvasói a világ egyik legjobb csöves erősítőjének szavazták meg a Rockerverb 50 kombót.

 

Az Orange Thunderverb sorozat erősítőit régóta úgy tartják számon, mint az egyik legjobb hangú erősítőt, a közelmúltban a Guitar World magazin így jellemezte: „az embernek leesik az álla ettől az igazi brit, fantasztikusan sokoldalú és kivételes minőségű hangzástól.” A kisebb Thunderverb 50-ről a MusicRadar így írt: „nagyon rugalmas és erőteljes gitárerősítő fej az egyik legnagyobb brit erősítőgyártótól.”

 

A színben hozzájuk illő fehér PPC412 és a kisebb, könnyebb PPC212 hangfalak hasonlóan magas minőséget képviselnek, és tudják azt a meleg és határozott középhangot, amely annyira jellemző az Orange termékeire.

 

A limitált kiadású fehér sorozatot a Frankfurt Musikmesse kiállításon az Orange Music standon (F60, Hall 4.0) lehet megtalálni, kereskedelmi forgalmazásuk 2014 áprilisában kezdődik.

 

További információk: Orange