zenesz_logo.pngPalmer MI Pedalbay 60 – pehelykönnyű, variálható pedálboard szállítótáskával.

 

PPEDALBAY60_3_700.jpg

 

Manapság, amikor a gitárosok számos effektpedált használnak, kicsit macerás egy jól kezelhető pedálboard nélkül az életük. Talán nem kell magyarázni, hogy miért, de azért rögzítsük, hogy a pedálboard nem csak azért fontos, mert szép sorban elhelyezhetők rajta az effektek, és az olyan praktikus, hanem rendkívül meggyorsítja a le- és felszerelést, ami különösen fontos, ha egymás után több zenekar lép színpadra. Másfelől az effektek biztonságos szállítása, tápellátása is megoldott egy jó pedálboarddal. Van, aki a házilag készített megoldásokra esküszik, mi most egy egyszerű, de jól variálható puhatokos Palmer pedálboardot mutatunk be.

 

 

PPEDALBAY60_9_700.jpg

 

 

 

 

Ezen az univerzális, alumínium pedálboardon az általánosan elterjedt effektpedálok könnyűszerrel elhelyezhetők. A keresztrögzítők, valamint a pedálboard magassága és dőlésszöge az igényeknek megfelelően állítható. A keresztrögzítők tépőzárral (a bolyhos felülettel) burkoltak, a csomagban megfelelő mennyiség található az ellenoldali öntapadós szalagból is. Tápegységek és egyéb kiegészítők a pedálboard aljára szerelhetők, ehhez négy praktikus akasztót találunk az alsó részen. Két rugalmas szalag is a csomag része, amellyel egyszerűen rögzíthetők a berendezések.

 

A pedálboard mellé egy kiváló minőségű bélelt szállítótáska is jár, párnázott vállpánttal és külön zsebbel a kiegészítőknek.

 

 

 

 PPEDALBAY60_2_700.jpg

 

 

 

Jellemzők:

 

 

Anyag: alumínium

Felület: porfestett

A keresztrögzítők szélessége: 50 mm

Szélesség: 605 mm

Magasság: 70 mm

Mélység: 305 mm

Súly: 3,2 kg

További jellemzők: állítható magasság, állítható keresztrögzítők

Tartozékok: szállítótáska vállpánttal, kb. 3 m tépőzár szalag, 2 fekete gumiszalag, imbuszkulcs

 

 

 

Alternatívája lehet ennek a pedálboardnak, a BOSS BCB 60, ami keménytokos, rendkívül praktikus, jól kidolgozott belső kialakítású, árban hasonló, viszont kevesebb pedál helyezhető el benne, és összecsukva a belső magassága egy nagyobb effektpedálhoz (pl. csöves torzító) már kevés. Ennél a pedálboardnál az AC adapter és a patch kábelek benne vannak az árban.

 

 

A Palmer honlapja: Palmer

A Palmer MI Pedalbay 60 hazai forgalmazója: Elimex Kft.