zenesz_logo.pngAz idei téli NAMM Show-n két új Behringer közeltéri monitor is bemutatkozott.

 

MEDIA-40USB_P0AUV_Front_XL650.png

 

 

Media 40USB

 

 

 

Akár zenekészítéssel foglalkozunk, akár csak egyszerűen élvezni akarjuk a zenehallgatást, a pontos hangvisszaadáshoz komoly, minőségi hangsugárzókra van szükségünk. A Behringer a 2014-es téli NAMM Show-n bemutatta új Media 40USB és Studio 50USB aktív monitorjait.

 

Mindkét új Behringer monitor kétutas, két erősítős modell, az egyik 40 W, a másik 100 W teljesítményt ad le hangfalanként. Mindkettőn megtaláljuk az USB portot, ami lehetővé teszi a direkt lejátszást USB kompatibilis eszközökről.

 

 

 

STUDIO-50USB_P0AVZ_Left_XL_650.png

 

 

 

Studio 50USB

 

 

A Media 40USB első panelje egy fejhallgató kimenettel rendelkezik, amely automatikusan lekapcsolja a hangsugárzókat. A hangerő potméter, és az 1,8”-os AUX bemenet is itt kapott helyet, míg a TRS, RCA és USB bemeneteket a hátfalon találjuk. Ahogyan a neve is sugallja, a Media 40USB inkább zenehallgatásra ideális - vájtfülűek részére - akár számítógép mellett, akár más környezetben.

 

A Studio 50USB-ben egy 5”-os hosszúlöketű kevlár membrános, kiváló basszus átvitelű mélyhangszóró és egy selyem dóm tweeter lakozik. A főhangerő, a tweeter hangerő szabályzója, az XLR, TRS és USB bemenetek a hátoldalon találhatóak. A digitális (USB) és az analóg bemenetek egyszerre is használhatóak.

A Studio 50USB méretei és adottságai révén stúdió monitorként is jól használható.

 

 

 

STUDIO-50USB_P0AVZ_Rear_XL_650.png

 

 

Studio 50USB

 

 

 

Mindkét monitor mágnesesen árnyékolt, így akár a számítógép monitor mellé is elhelyezhetők, mindkét modellre 3 év garancia van.

 

Bővebben: Behringer