zenesz_logo.pngA Blackstar bemutatta a HT Club 40 Vintage Pro limitált szériájú kombóját és a kedvező árú ID:Core sorozatát.

IDCore Stereo 40 Guitar Amp Gallery - Blackstar700.jpg

 

 

A Blackstar limitált mennyiségben gyártott új HT Club 40 Vintage Pro erősítője tulajdonképpen a legjobb eladásokat produkáló HT Club 40 gitárkombó egyedi, butik változata.

 

Ezt a 40 wattos, speciális kiadású erősítőt ugyanazzal az Artisan Tolex anyaggal borították, mint a Blackstar felsőkategóriás Artisan sorozatát, hozzávaló fekete, rácsos szövésű textillel borított előlap tesz teljessé az erősítő elegáns megjelenését. A kombó kétcsatornás, a Blackstar díjnyertes Artisan sorozatának autentikus, tiszta hangot produkáló csatornájával és egy modern high-gain csatornával.

 

Akárcsak a fővonalat képviselő HT Club 40 modellekben, a Limited Edition verzióban is két ECC83 és két EL34 cső dolgozik, és ezek hajtják meg a 16 ohmos Celestion Vintage 30 hangszórót.

 

 

 

Jan14_LNU_Blackstar_HTClub40_Vintage_WEB.jpg

 

HT Club 40 Vintage Pro

 

 

A két csatorna lábkapcsolóval váltható, a Blackstar szabadalmazott Infinite Shape Feature (ISF) hangszínszabályzója, ami a szárazabb amerikai hangzástól a melegebb brit hangzásig széles spektrumban szabályoz, a speciális reverb és az emulált hangszórókimenet a főbb jellemzői az új modellnek.

 

A Blackstar HT Club 40 Vintage Pro egy “Limited Edition” jelvényt is kapott és valamikor idén áprilisban lesz kapható, az amerikai kiskereskedelmi ára $799.99.

 

 

 

idcore40-gallery-angle-big_700.jpg

 

 ID:Core Stereo 40

 

 

A Blackstar Amplification bejelentette az elérhető árú ID:Core erősítő sorozatát is, amely a Blackstar eredeti ID:Series erősítőinek főbb jellemzőivel rendelkezik. Ezeket a programozható, széles sztereó hangzást nyújtó gitárkombókat meglehetősen kisméretűre, de annál hangoskodóbbra tervezték. Kiválóak otthoni gyakorláshoz, CD- vagy MP3-lejátszóval történő jammeléshez. A kompakt ID:Core erősítők 10, 20 és 40 wattos változatban kaphatók.

 

Mindegyik ID:Core modellre jellemző a kiváló hangminőség és ezeken az erősítőkön is megtalálható a Blackstar szabadalmazott ISF hangszínszabályzója. Hat előre programozott csatornát/hangzást kapunk, ezek: Warm Clean; Bright Clean; Crunch; Super Crunch; OD1; OD2. Az effekt szekcióban stúdió minőségű modulációs effektek, delay és reverb állnak rendelkezésre, melyeket a magunk által szerkesztett hangszínekkel együtt el is tárolhatunk.

 

A szerkesztés és a hangszínek eltárolása rendkívül egyszerű a Blackstar INSIDER software segítségével. A hangszíneket meg is lehet osztani az online közösségen keresztül. Az USB csatlakozón keresztül közvetlenül a számítógépre tudunk az erősítőről felvenni.

 

 

idcore40-gallery-top-big_700.jpg

 

 

ID:Core Stereo 40 jellemzők:

2x20 W programozható kombó

Super Wide Stereo – szuper széles sztereó hangzás

Hang: 6 klasszikus előre programozott csatorna

12 sztereó effekt

Hat saját hangszín tárolási lehetőség

Ingyenes INSIDER software

USB audió kimenet felvételhez

Sztereó MP3/vonal bemenet

Emulált hangszóró kimenet

Sztereó hangszóró konfiguráció

 

A Blackstar ID:Core erősítő sorozat márciustól lesz az üzletekben, az amerikai árak a következők:

 

ID:Core 10 - $99
ID:Core 20 - $149
ID:Core 40 - $199


Bővebben: Blackstar
Hazai és európai forgalmazó: Sound Service