zenesz_logo.pngA Shure kiváló minőségű és elérhető árú, fülbe helyezhető fülhallgatóval bővíti SE sorozatát.

 

SE112 Sound IsolatingEarphones  Shure.jpg

 

 

A Shure Incorporated újabb modellt hozott nyilvánosságra, amely a népszerű SE fülhallgató sorozatának része lesz. Az SE112 Sound Isolating Earphones (hangszigetelő fülhallgató) ideális zenészeknek, a zeneipar különböző területén dolgozóknak, és a jó minőségű hangzás megszállottjainak egyaránt, mert a Shure legendás hangjával és tartósságával büszkélkedhet, és mindezt elérhető áron teszi.

 

Kereskedelmi forgalomba valamikor 2014 tavaszán kerül ez az új modell, amely kiegyensúlyozott, gazadag hangzást, vastag basszus hangokat és optimalizált formaterve okán páratlanul kényelmes használatot kínál a zenekedvelőknek. A csodálatos hangzás és kényelmes viselet mellett a külső zajok kizárása területén is jeleskedik az SE112.

 

prod_img_se112_alt_700.jpg

 

Az SE112 kialakítása alkalmassá teszi a fülhallgatót egyéni színpadi monitorként történő használatra – ezt a gyártó turnézó profi zenészekkel tesztelte – és részletgazdag hangvisszaadása miatt felvételek visszahallgatására is.

 

„Egyetlen más fülhallgató sem tudja ezt a Shure hangminőséget és ezt a kényelmet biztosítani és mindezt 50 USD alatti áron” – mondta Matt Engstrom, a Shure Monitoring/Listening divizíójának igazgatója.

 

Az SE112-t tartós, fixen rögzített 1,30 m hosszú kábellel, három méretű, puha, flexibilis, a fül alakját felvevő fülgumival szállítják. A három flexibilis, cserélhető fülgumi szerepe kettős, egyrészt kialakításuk olyan, hogy blokkolják a környező zajokat, másrészt biztosítják a fülbe történő kényelmes illeszkedést. A jó hangszigetelés kulcsfontosságú a megfelelő mélyhang átvitelhez és a kényelmes zenehallgatáshoz. A fejhallgató formája és a kábelek kivezetése lehetővé teszi mind az egyenes, mind a fül felett történő kábelelvezetést.

 

 

prod_img_se112_alt0_700.jpg

 

 

Jellemzők:

 

Fejhallgató típusa: Single Dynamic MicroDriver
Érzékenység: 108 dB SPL/mW
Frekvencia átvitel: 25Hz – 17kHz
Kábel: fix, 1,30 m hosszú, 3,5 mm-es sztereó jack csatlakozóval
Tartozék: 3 különböző méretű fülgumi, és hordtáska
Ár: 49 USD
Garancia: 2 év lilmitált

 

 

 

 

 További információ és egyéb Shure termékek: Shure