zenesz_logo.pngAz új PrimeTime technológia lehetővé teszi a gitáros számára, hogy vagy hagyományos kapcsolóként használja a lábkapcsolót (ki/be) vagy időleges módban, vagyis csak addig aktív az effekt, ameddig a lábkapcsolót lenyomva tartja.

 

 

 

 

A Spark Mini Booster az első effekt pedál, amely az un. Prime Time tulajdonsággal rendelkezik, vagyis automatikusan észleli a lábkapcsoló benyomásakor, hogy folyamatosan akarja a gitáros a pedált használni, vagy csak addig, ameddig a lábkapcsolót lenyomva tartja.

 

Akár folyamatosan bekapcsolva használjuk a Spark Mini Boostert, akár dedikált boost pedálnak, az ultra kompakt TC Electronic Spark Mini Booster nagyban segít, hogy a gitár „daloljon”, hangja élettel, és melegséggel teljen meg, és mégis kicsit „piszkosan” szóljon.

 

TC Electronic Spark Mini Booster Pedal  380x500.jpg

 

Az igényektől függően használható a pedál, mint állandó hangszín megoldás, keményen meghajtva az erősítőt, ütősebb, élettelibb hangot kihozva belőle, akár egy fontos szólónál boosterként kiemelve a hangot, vagy a torzító/overdive pedál után bekötve, további finomítási/állítási lehetőségeket kínálva a torzított hanghoz.

 

A Spark Mini Booster 20 dB erősítést tud, egyedi analóg áramköre biztosítja, hogy kikapcsolt állapotban a gitárjel a lehető legjobb „kondícióban”, tisztán, mindenféle módosítás nélkül haladjon át rajta. Ennek a 20 dB erősítésnek a nagyobb része tiszta boost, és csak a LEVEL poti feljebb állításakor kezdi igazán keményen megdolgoztatni az erősítőt.

 

 

tcsparkminibooster.jpg

 

Az új PrimeTime technológia lehetővé teszi a gitáros számára, hogy vagy hagyományos stompbox kapcsolóként használja a lábkapcsolót (ki/be) vagy időleges módban, vagyis csak addig aktív az effekt, ameddig a lábkapcsolót lenyomva tartja. Mindez attól függ, hogy a lábkapcsolót bekapcsoláskor milyen hosszan tartja lenyomva.

 

Ezzel az ügyes lábkapcsoló megoldással, a true bypass készséggel, a 20 dB erősítéssel, a többféle használati lehetőséggel, a TC Electronic Spark Mini Booster könnyen a pedalboard legnélkülözhetetlenebb darabjává válhat.

A Spark Mini Booster 2013 augusztusától elérhető és kiskereskedelmi ára mindössze 79 USD.

 

Megjegyzés: a pedál nem használható elemmel kompakt mérete miatt.

 

Bővebb információ: https://www.tcelectronic.com/spark-mini-booster/