zenesz_logo.pngAz egyre népszerűbb mini erősítők piacára a VOX is bejelentkezett elemmel működtethető mini basszuskombójával.

VOX  AC1RV Miniature Battery Amp_fejlĂŠc_600.jpg

 

A kényelmes, könnyen szállítható, költséghatékony mini erősítők az utóbbi időkben nagy népszerűségre tettek szert, mint otthoni, vagy gyakorló erősítők.  Az, hogy elemmel használhatóak, és kis méretük miatt bárhol elférnek, még vonzóbbá tette őket. A kedvtelésből zenélőknek bizonyára nagy örömet okoz, hogy a mini erősítő bárhol velük lehet. Használható a hálószobától kezdve az iskolában, vagy egy kiránduláson. Még profi gitárosoknak is jól jön egy ilyen erősítő, például az öltözőben, koncert előtti bemelegítéshez.

 

A népszerű AC1 RhythmVOX ritmus funkciójával, méretéhez képest nagyon jó minőségű hangjával, a beépített hangológéppel, jóval többet nyújt, mint ami egy átlag gitárerősítőtől elvárható.

 

lg_ac1rv_bass_slant_600.jpg

 

A VOX most bemutatta a mini erősítő basszus verzióját, az új AC1 RhythmVOX Bass-t. Ez a VOX mini gitárerősítő jelentősen továbbfejlesztett változata, ami ugyanazon elvek mentén készült, melyek oly népszerűvé tették az AC1 RhythmVOX erősítőt. A 66 féle ritmus minta, amelyet a basszus verzió tud, nagyban segíti a basszusjáték legalapvetőbb lényegét, a ritmus tartását. A dalminták kifejezetten basszusgitárhoz lehettek válogatva, azt a lehetőséget kínálva, hogy egyedül, az erősítővel élvezhessük egy jam session örömét.

 

A tíz választható stílusú ritmus mintában nem csak standard, blues, funky, reggae, rock és metál, hanem összetettebb, szabálytalan ritmusképletek is találhatóak. Mindegyik ritmus és dalminta további hat variációt tartalmaz, így összesen 66 féle mintát kapunk. A tempója és hangereje mindegyik mintának egyenként állítható és a ritmus verziók nagyon könnyen válthatók.

 

 

lg_ac1rv_bass_top600.jpg

 

Az AC1 RhythmVOX Bass meglehetősen sokat kínál a basszusgitárosoknak. A NORMAL/BRIGHT kapcsolóval és a TONE potival bármilyen játékmódhoz és stílushoz beállítható a kívánt hangszín. A DRIVE gombot balra tekerve természetesebb, natúr basszus hangot hallunk, míg ezt a potit jobbra tekerve modernebb, előerősítővel kissé túlhajtott hangra emlékeztető hangszínt kapunk.

 

EXTRÁK:

 

A dögös ritmus mintákon és a kiváló hangon túl az AC1 RhythmVOX Bass további olyan extrákat nyújt, amelyek bármely bassplayernek nagyon hasznosak lehetnek. A dedikált E húr hangoló, a fejhallgató csatlakozás, az AUX IN jack bemenet, melyre akár egy MP3 lejátszó is csatlakoztatható, az elemes üzemmód, ami opcionálisan adapteres is lehet, mind-mind olyan kényelmi funkció, amely lehetővé teszi, hogy bárhol, bármilyen körülmények között használható legyen ez a mini erősítő.

 

AC1RV Bass Specifikáció

 

Ritmus minták száma: 66 (6 dal mintát is tartalmaz)
Tempó sáv: 40-240 bpm
Ritmus szekció kezelőszervek: STÍLUS választó, VARIÁCIÓ nyomógomb/visszajelző, LEVEL potméter, TEMPO potméter, START/STOP nyomógomb
Erősítő kezelőszervek: DRIVE szabályzás, TONE szabályzás, VOLUME szabályzás, BRIGHT kapcsoló
Csatlakozások: bemenet 6,3-as jack, AUX IN jack, fejhallgató jack
Kimenő teljesítmény: 1 W RMS
Hangszórók: VOX Original 3”  2 x 4 Ohm 
Tépfeszültség: AA elemek (R6/LR6) x 6, opcionálisan AC adapter (DC 9V)
Üzemidő: max. 26 óra (alkáli elemmel)
Méretek: 170 x 67 x 128 mm (szélesség x mélység x magasság)
Súly: 550 gr. elem nélkül