zenesz_logo.pngManapság az előadások és prezentációk többnyire audió és videó támogatással zajlanak. Egy laptopnak a hangrendszer keverőjéhez való csatlakoztatása komoly problémát jelenthet az eltérő csatlakozó formátumok miatt.

 

PLI04_3_600.jpg

Palmer PLI-04

 

Nem biztos, hogy az úgynevezett DI-boxok a legizgalmasabb, vagy leglátványosabb audió eszközök közé tartoznak, de nélkülözhetetlenek, mind színpadi hangosításnál, mind előadások, bemutatók során, ahol különféle eszközöket kell a PA rendszerhez csatlakoztatni. Manapság az előadások és prezentációk többnyire audió és videó támogatással zajlanak. Egy laptopnak a hangrendszer keverőjéhez való csatlakoztatása komoly problémát jelenthet az eltérő csatlakozó formátumok miatt.

 

 

PLI04_funky__600.jpg

Palmer PLI-04

 

 

A PLI-04 személyi számítógépek, laptopok és más aszimmetrikus kimenettel rendelkező eszközök jelét alakítja át szimmetrikus jellé, ezzel lehetővé téve egy hangrendszer keverőjéhez történő csatlakozásukat és zajmenetes működésüket.

 

A PLI-04 bemeneti oldalán minden elterjedt csatlakozás rendelkezésre áll: két 6,3-as monó jack - monó, vagy sztereó jel fogadására is alkalmas - két RCA aljzat, és egy 3,5 mm-es sztereó jack aljzat, laptop, vagy más hasonló eszköz csatlakoztatására. A kimeneti oldalon a szokásos szimmetrikus XLR aljzatok vannak, amelyek a professzionális PA rendszereknél használatosak. A három eszköz közül a PLI-04 nyújtja a legtöbb szolgáltatást monóra keverhető kimeneteivel, földleválasztó kapcsolójával, „Soft Ground” szűrőfunkciójával, valamint árnyékolt transzformátorával.

 

 

PLI06 Palmer PRO PLI 06_600.jpg

Palmer PLI-06

 

A PLI-03 és PLI-06 leválasztó boxként is ismert. A PLI-06-nak csak RCA bemenete és XLR kimenete van (a sztereó jelet monóra keveri), de a földleválasztó kapcsoló erről sem maradt le.

 

A PLI-03 alapkészülékként funkcionál RCA be- és kimenetével, földleválasztó kapcsoló nélküli galvanikus megoldásával. Elsősorban laptopok, hangkártyák, HiFi rendszerek összekötéséhez tervezték. Kiküszöböli a földhurkot, amely gyakran felléphet különböző eszközök PC-hez való csatlakoztatásakor.

 

 

PLI03_1_600.jpg

Palmer PLI-03

 

A három termék kivitele hasonló: a Palmertől megszokott robusztus alumínium öntvény házba építették őket. Mindhárom multimédia DI-box kiváló minőségű alkatrészekből épül fel, hosszútávon is jó szolgálatot tesz felhasználójának.

 

Hazai forgalmazó: http://elimex.hu/