zenesz_logo.pngAz új MXR Prime torzító elővarázsolja azt a régi, vintage hangzást, ami nyers, erőteljes és jól reagál a gitáros minden rezdülésére.

News Nouvelle pĂŠdale MXR Prime Distortion_600.jpg

 

A Dunlop Manufacturing, olyan ikonikus márkák gazdája, mint a Cry Baby, vagy az MXR, a Guitar Centerrel együttműködve bemutatta az új MXR Prime torzító pedált. Ezt az effektet kizárólag a Guitar Center üzleteiben és a Guitar Center, valamint a Musician’s Friend oldalán online lehet megvásárolni 2013. május 22-től.

 

MXR_M69_GC_enews_copy.jpg

Az új MXR Prime torzító elővarázsolja azt a régi, vintage hangzást, ami nyers, erőteljes és jól reagál a gitáros minden rezdülésére. A klasszikus hármas beállítási lehetőséggel: Output, Tone, Distortion (kimenő hangerő, hangszín, és torzítás) meglehetősen sokféle hangzás állítható be.  A Prime Distortion hatalmasat üt, ha odalépsz, de szép, tiszta hangon szól, ha visszaveszel. Ez a 100%-ban analóg torzító alacsony zajszinten működik, masszív, kompakt háza van, tartós, jó minőségű jack aljzatokkal és lábkapcsolóval, hűséges társad lesz a turnék során.

 

News Nouvelle pĂŠdale MXR_600.jpg

 

Ha az alábbi videót megnézed, az többet mond minden technikai részlet felsorolásánál. Azon túl, hogy képileg remekül komponált klip, pontosan bemutatja, hogy az MXR Prime milyen sokoldalú és milyen egyszerű kezelni. Azt azért senkinek nem tanácsolnám, hogy a gitártokban a gitár mellett úgy helyezze el, ahogy a videón látható.

 

Kiskereskedelmi ára: 49,99 $

 

 

 

 

 

 https://www.jimdunlop.com/