zenesz_logo.png



A mai naptól már az újságosoknál a Zenész Magazin legfrissebb, 216. száma interjúkkal, tesztekkel, technikai újdonságokkal, koncertbeszámolóval és zenei hírekkel.

216_600x.jpg

Októberi számunkkal már benne vagyunk a klubszezonban, de a technikai hírek is jönnek folyamatosan, úgy látszik a nyári szélcsend után a gyártók magasabb fokozatba kapcsoltak. A friss technikai hírek mellett négy teszt is található lapunkban, kiemelném a Meinl Slaptop cajonokról szóló írást, mert ezekről az egyre népszerűbb hangszerekről még soha nem közöltünk tesztet.

 

Tesztet olvashattok a professzionális analóg keverőket gyártó angol Audient cég belépőszintű, de kiváló minőségű audio interfészéről, a Blackstar amPlug2 Fly gitár és basszusgitár fejhallgató erősítőről, valamint összehasonlító tesztet közlünk négy fajta a Tech 21 FLY Rig analóg multieffektről.

 

Koncertbeszámolót is találtok az újságban, mint ahogyan az interjúk sem maradhattak el: a jól ismert Group'n'Swing zenekarral és az egyre népszerűbb Artica Sound-dal készítettünk interjút.

 

A lapot multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltokban – pl. INMEDIO, RELAY – lehet megkapni, változatlanul 595 forintos áron. Aki pedig úgy dönt, hogy előfizet az évente 6 alkalommal megjelenő pazar kiállítású nyomtatott Zenész Magazinra, már akár online felületünkön is megteheti: http://www.zeneszmagazin.hu/elofizetes2.html

 

Következő számunk december elején jelenik meg, addig is megtaláltok bennünket az www.zeneszmagazin.hu oldalon és a Facebookon.