zenesz_logo.pngA TAMA első Direct-Drive pedálja – az új Direct-Sync lábgép, az erő, gyorsaság és játékérzet tökéletes összhangját garantálja.

 

 

Dyna_Sync_Single_Image7_700x.jpg

 

 

A TAMA első Direct Drive pedálja, a Dyna-Sync a gyártó ún. „Dynamic Synchronization System" filozófiájára épül. A vezérmű, a közvetlen áttétel, és a pedál pozíciójának precíz beállításával, az ütőerő, a gyorsaság és a játékérzet tökéletes összhangja érhető el. A talpról a vezérműre kifejtett erő a dupla és stabil átvitelnek köszönhetően egyenletesen oszlik el és helyeződik át az ütőre. Az ütő mozgásának és erejének változtatásához a vezérmű fokozatmentesen állítható. Ezáltal a kisebb hatósugár dinamikus játékot, a nagyobb, erőteljesebb ütést tesz lehetővé.

 

 

Dyna_Sync_Single_Image2_700x.jpg

 

 

A pedál és a lábgépfej mozgató kardán közvetlen összekötésével, összhangba kerül az erő, sebesség és a komfort érzet. A lábgéptalp és ütőfej összeköttetése lehetővé teszi az egyedi talpszög beállítást. A Sync-Coil acélrugó, a talpnak gyors, eredeti szögbe történő visszaállását biztosítja. A fekete filc fejű, hagyományos stílusú lábgépfej egyenletesen hat a bőrre, optimalizálva a tiszta, dinamikus megszólalást. A gyártó a pedálon a korábbi egy elemből álló csapágycsukló szerkezetet megváltoztatta két elemből állóra, ami egyenletesebben tartja a csapágyat, minimalizálva a feszültséget, és maximalizálva az egyenletes, gördülékeny mozgást, növelve ezzel a pedál teljesítményérzetét is.

 

 

Dyna_Sync_Twin_Image2_700x.jpg

 

 

 

A dobosok igényeit legmesszebbmenőkig kielégítő Direct Drive pedál, erő, gyorsaság és játékérzet terén sem hagy maga után kívánni valót. A termék elnyerte az idei NAMM show „Best in Show" díját a kiegészítők (Add-Ons & Accessories) kategóriájában!

 

 

 

 

A szériában megtalálható mind a szimpla, mint pedig a dupla lábgép.

A Dyna-Sync pedálokat keressétek a hivatalos TAMA márkakereskedőknél!

 

 

További információ:

www.tama.com
www.facebook.com/tama.magyarorszag
www.instagram.com/tama_magyarorszag

 

A TAMA dobok európai és hazai forgalmazója a meinldistribution.hu.

 

A Zenész Magazin YouTube csatornáján az újdonságok között egy további videóban dobosok mondják el a véleményüket az új lábgépről.