zenesz_logo.png



A James Hetfield Signature gitár sorozat újabb limitált kiadású modellel, az LTD Snakebyte SE bariton gitárral bővült.

LTD 700x.jpg

 

 

Az LTD Snakebyte SE Baritone James Hetfield és az ESP ismételt együttműködése nyomán születhetett meg. Ez a hangszer a pontos másolata annak a gitárnak, melyen James a Metallica WorldWired turnéján játszik, és hamarosan kapható lesz az ESP nemzetközi disztribútor hálózatában.

 

Az LTD Snakebyte SE Baritone modellt limitált mennyiségben, mindössze 500 példányban gyártják. A ragasztott nyakú konstrukció menzúrája 27 inches, ami ideális a mélyebb tartományok dögös megszólaltatásához, hangolása sztenderd bariton, azaz: H-E-A-D-F#-H. Az új hangszer testének anyaga mahagóni, amire különleges mintázatú habos juharfa tető került, áttetsző Purple Sunburst lakkozással. A kényelmes „U” profilú nyakra 3 rétegű mahagóniból készült, macassar ébenfa fogólapot ragasztottak, 22 XJ érintővel, a felső nyereg szélessége 42 mm.

 

A gitáron prémium kategóriás fekete szerelvényeket találunk, úgymint LTD satus hangolókulcsok, TonePros satus TOM húrláb és húrrögzítő. A két James Hetfield signature EMG JH “Het” Set aktív pickup is fekete tokot és keretet kapott. Az aktív elektronikát két hangerő gombbal és egy pickup-váltó kapcsolóval kezelhetjük.

 

 

 

original_700x.jpg

 

 

 

Az új gitár az ESP/LTD Signature sorozatának egy újabb elérhető árú darabja. Ezek a hangszerek olyan egyedi modellek alapján készülnek, melyeket a világ leghíresebb és legnagyobb tiszteletnek örvendő gitárosai használnak színpadon és stúdióban.

 

Az LTD Snakebyte SE Baritone listaára 1 399 USD, ebben az árban egy keménytok és egy eredetiséget igazoló tanúsítvány is benne van.

 

További részletek: ESP Guitars.

Az ESP/LTD gitárok európai és hazai forgalmazója a Sound Service.