zenesz_logo.pngAz új aktív hangsugárzó széria a QSC-től elvárható teljesítményt, minőséget és megbízhatóságot kínálja a csúcsminőséget preferáló felhasználók számára.

 

QSC-CP 700x.jpg

 

 

Az amerikai QSC október első napjaiban mutatta be CP sorozatú aktív hangfalait. Az új széria kedvező ár-érték aránnyal kínál aktív hangsugárzó megoldást azok számára, akik a QSC által nyújtott teljesítményt, minőséget és megbízhatóságot választják. A hangsugárzó ultra kompakt formájának és könnyű súlyának kombinációja tovább emeli a termék vonzerejét, könnyű szállítást és üzembehelyezést biztosít mind színpadi, élő, mind telepített felhasználás esetén.

 

A CP sorozat kétutas szélessávú modellekből áll, ezek a CP8 és CP12. Mindkét változat rendkívül hatékony 1000 W-os D osztályú erősítő modult tartalmaz, ami „egy gombnyomásos” DSP preset váltást biztosít a leggyakoribb felhasználási módokhoz. Amennyiben még több mélyhangra van szükségünk, a CP sorozatú ládák nagyszerűen használhatók egy, vagy két QSC KS112 mélynyomóval. A mélyládákkal történő használathoz is rendelkezésünkre áll gyári preset. A különböző fűzési módokat mutatja be az alábbi videó.

 

 

 

 

 

 

Ami a bemeneteket illeti, a 2 XLR/6,3 mm-es jack mikrofon/vonal bemenet mellett egy 3,5 mm-es sztereó jack bemenet is rendelkezésünkre áll. A CP8 változatban egy 8 inches mélyhangszóró és egy 1,4 inches nyomókamrás magassugárzó dolgozik, míg a CP12-ben a 12 inches mélyhangszóró mellett szintén egy 1,4 inches nyomókamrás magassugárzót találunk, melyek csúcsban a kisebb modell esetében 124 dB, a nagyobb esetben pedig 126 dB maximális hangnyomásszintet produkálnak.

 

 

qsc-rear-close-up_450x.jpg

 

 

Mindegyik hangsugárzó állványra szerelhető, színpadi monitorként is alkalmazható, illetve telepítési megoldásokat is kínál. A kiegészítő tartozékok között megtalálható a hordtáska, a kültéri huzat, illetve a gyors csatlakozású „Yoke mount”.

 

A QSC termékek hazai forgalmazója az INTERTON Group.