zenesz_logo.pngOktóber 8-án jelentette be az Apogee új JAM+ interfészét, amit a világszerte népszerű Apogee JAM utódjának is tekinthetünk, persze új képességekkel, és teljesen új fazonnal.

Apogee Jam Plus Laying Down 3_700x.jpg

 

 

 

A történet 2010-ben kezdődött, amikor a JAM megjelent, mint az első igazán jó minőséget produkáló digitális interfész, mellyel gitárt, vagy más hangszereket lehetett Mac és iOS eszközökhöz csatlakoztatni. A JAM az Apogee legendás digitális audiokonverziós technológiáját alkalmazta egy egyszerű hordozható eszközben, és ezáltal mintegy új szabványt teremtett a mobil felvételek világában.

 

 

Apogee Jam Plus JamPush_700x.jpg

 

 

A JAM+ újabb állomás ezen az evolúciós úton, az Apogee által kidolgozott technológiát és összetevőket pakolták bele egy teljesen új fémházba, továbbfejlesztett PureDIGITAL áramkörökkel, a legtökéletesebb hangzás és audio felbontás érdekében. Az új JAM+ olyan fejhallgató kimenetet kapott, mellyel nulla jelkésés érhető el, új elem az Overdrive mód, ami még élvezetesebbé teszi a gitár felvételeket és a gyakorlást. A JAM+ segítségével elektromos gitárt, basszusgitárt, elektroakusztikus hangszereket, dinamikus mikrofont* vagy akár keyboardot csatlakoztathatunk iOS eszközhöz, vagy PC-hez. A JAM+ egyszerű kezelhetősége és hordozhatósága, kiváló hangminősége miatt ideális felvevőeszköz kezdők és profik számára egyaránt.

 

 

Apogee Jam Plus iPhone X and Headphones_700x.jpg

 

A JAM+ első paneljén elhelyezett Gain állító gombbal nemcsak a bemeneti érzékenységet szabályozhatjuk, hanem benyomva meleg overdrive-os gitárhangzást érhetünk el. Az ⅛ inches sztereó fejhallgató kimenetén nulla latency-vel hallgathatjuk vissza a bemenő jelet, ráadásul a hozzátartozó Blend gombbal beállíthatjuk, bemenő direkt jel és a lejátszott alap számunkra megfelelő arányát.

 

 

Apogee Jam Plus PC Headphones_700.jpg

 

 

Ha regisztráljuk a JAM+ interfészt, megkapjuk a Positive Grid BIAS FX JAM szoftverének ingyenes desktop verzióját. A csomag 3 prémium kategóriás erősítőt, 6 effektet és a legfontosabb effekt pedálok gyűjteményét tartalmazza. A JAM+ és a BIAS FX JAM együttesen remek, jól használható gitárhangzásokat eredményez akár gyakorláshoz, akár felvételhez. Nincs szükség semmilyen plusz programra, csak csatlakoztatjuk a gitárt az interfészhez és professzionálisan emulált erősítőkkel készíthetünk felvételt.

 

 

 

[apogee jam plus]

 

 

 

Fontosabb jellemzők

 


  • Stúdió minőségű USB interfész fejhallgató kimenettel
  • Az Apogee csúcsminőséget nyújtó PureDIGITAL áramköre
  • 24-bit/96kHz minőségű felvétel
  • Overdrive mód, mellyel a virtuális erősítők és effektek még szebben szólnak
  • Monitorozásnál és felvételnél nulla latency
  • Tartalmazza a Positiv Grid BIAS FX Jam szoftverét
  • Masszív fém ház
  • Plug and Play – nem igényel semmilyen beállítást
  • iOS, Mac és Windows platformon is működik
  • Rendszerigény: Mac OS 9 vagy újabb, Win 10 vagy újabb**

 

 

*Dinamikus mikrofonhoz szükség van egy külön megvásárolható adapterre
**Kompatibilis eszközök a gyártó oldalán

 

További információk: Apogee

Az Apogee európai és hazai forgalmazója a SoundService.