zenesz_logo.png



Lassan két éve, hogy a Line 6 kihozta Spider V modellező erősítő sorozatát, amiről akkor mi is írtunk. Most új modellel bővült a széria, a Line 6 Spider V 20 gyakorló erősítő személyében.

Line 6 Spider V 20 - 20-watt 700x.jpg

 

Ezt az apró modellező erősítőt a legjobb minőségű gitár soundokkal pakolták tele, a tiszta hangzásoktól kezdve a crunch-os megszólaláson át az egészen elvetemült zúzásig. De az akusztikus gitárosok, vagy bass playerek is remek hangzásokat találhatnak a 16 gyári preset között.

Intuitív és könnyen áttekinthető a Spider V 20 kezelőfelülete is. Mindegyik presethez három effekt tartozik, melyeket a dedikált FX gombokkal aktiválhatunk, és a hozzátartozó FX potival adagolhatunk. A beépített Reverb ezektől függetlenül, külön gombbal szabályozható. A Drive és Tone szabályzókkal tovább finomíthatjuk a kiválasztott preset hangzását. A Tap/Tuner gombbal a delay és más modulációs effektek sűrűségét adhatjuk meg, nyomva tartva pedig a fedélzeti hangolót kapcsolhatjuk be. Fejhallgató kimenet is rendelkezésünkre áll, hogy mások zavarása nélkül gyakorolhassunk.

 

Line 6 Spider V 20 - cp_700x.jpg

 

Ha még többet szeretnénk kihozni az apró kombóból, a mikro USB port segítségével Mac-hez, PC-hez, iOS, vagy Android eszközhöz csatlakozhatunk további erősítő modellekért és effektekért, vagy saját preseteket állíthatunk elő az ingyenes Spider V Remote alkalmazással. A tartozék Steinberg Cubase LE zeneszerkesztő szoftverrel saját játékunkat is rögzíthetjük.

Az erősítő 20 W teljesítményt ad le, ami egy 8 inches hangszórón keresztül szólal meg. Az erősítő méretei, (33 x 31 x 21 cm) minimális súlya (4,98 kg) és kedvező ára miatt is kiváló gyakorló erősítőnek ígérkezik, a Line 6 - mint tudjuk - élen jár a modellező technológiában, vagyis a Line 6 Spider V 20 mindenképpen megérdemli figyelmünket.

Specifikáció és ár: Mezzoforte Hangszeráruház