zenesz_logo.png



Az új pedál ügyes, kompakt kialakítása maximalizálja a játékkényelmet és minimalizálja a helyfoglalást a pedálboardon.

p06188-main-2000.jpg

 

 

Az Ernie Ball új Expression Tremolo pedálja a cég korábbi Expression Overdrive és Ambient Delay vonalának új modellje, és kifejezetten azzal a céllal tervezték, hogy a tremoló effektet folyamatosan lábbal lehessen kezelni, anélkül, hogy kezünket a gitárról levennénk. Ezzel a pedállal lényegesen kifejezőbb hangi hatások érhetők el, mint a hagyományos tremoló pedálokkal, ráadásul az effekt egy látványos és turnébiztos, lila színben tündöklő fém házban kapott helyet.

 

A gitárosok gyakorlatilag számtalan hangzást tudnak kihozni ebből a pedálból, vagyis lehetetlen összehasonlítani a ki/bekapcsolós tremoló pedálokkal. Az új pedál ügyes, kompakt kialakítása maximalizálja a játékkényelmet és minimalizálja a helyfoglalást a pedálboardon. A jól árnyékolt, masszív alumínium ház mind mechanikai, mind elektronikai szempontból megbízhatóan védi alkatrészeket a külső hatásoktól.

 

 

tremolo-pdp-highlight-2_70xx.jpg

 

 

A kompakt Ernie Ball Expression Tremolo pedálon számos kezelőgombot találunk. A DEPTH és RATE gombokkal a tremoló effekt mélységét és sűrűségét tudjuk szabályozni. Mellettük található a hullámforma választó gomb, ötféle különböző hullámforma közül választhatunk: Slow Rise, Slow Fall, Sine, Square, és Harmonic. Az utolsó gombbal pedig a beépített Reverbet tudjuk kezelni, ami minimális, kisterű zengéstől kezdve a hatalmas katedrális zengésig állítható. Ami talán a legfontosabb, hogy a tremoló effekt mélységét és sűrűségét a lábpedállal valós időben változtathatjuk, külön-külön, vagy akár egyszerre a kettőt, ezt azután a zengetővel kombinálva különleges hanghatásokat hozhatunk létre.

 

 

EBTrem-large_650x.jpg

 

 

Lényeges, hogy a pedál 6,3 mm-es jack be- és kimenete mono, az effekt 9 V-os adapterrel üzemeltethető, és alapállásban teljesen transzparens, tiszta hangot biztosít.

 

 

 

 

[Ernie Ball Expressiom Tremolo]

 

 

 

Tájékoztató ár: 200 USD

További részletek: Ernie Ball