zenesz_logo.pngA VOX MV50-ben debütáló, forradalmian új Nutube csöves technológiát alkalmazza a VOX VX-50 sorozatú erősítőiben is.

 

VX50-AC-GalleryImage-700.jpg

 

VOX VX-50AG

 

 

A VOX Amplification bejelentette gondosan kidolgozott, új VX gyakorló erősítő sorozatát. A három modellt tartalmazó széria kompakt, pehelykönnyű, nagy teljesítményű erősítőket kínál akusztikus gitárhoz, basszusgitárhoz, és a VOX történetében most először billentyűhöz. Az 50 W teljesítményt leadó kombókban ugyanazt a fejlett és újszerű csöves technológiát alkalmazták, amit a nem régen debütáló MV50 sorozatban.

 

A VX sorozatú kombók teljesen analóg előerősítőjében a forradalmian új vákuum cső, a Nutube, állítja elő azt az autentikus csöves és felhangokban gazdag hangzást, amiről a VOX ismert.

 

 

VX50-AC-AG 600x.jpg

 

 

A VX 50-AG akusztikus gitárerősítő 8”-os koaxiális hangszóróját úgy tervezték, hogy kiterjesztett magas átviteli kepeségekkel rendelkezzen, és az akusztikus gitár hangjának minden apró részletét tökéletesen továbbítsa. Ami a bemenetek illeti, a VOX 50-AG-t hangszer és mikrofon bemenettel is ellátták. Mindkét csatornán független EQ és hangerőszabályzás valamint effektek (kórus, zengető) állnak rendelkezésünkre, a mikrofon csatornán fantom táp is található. A basszus-reflex kialakítású kombó használatát AUX bemenet, fejhallgató- és vonalkimenet teszi még komfortosabbá.

 

 

 

VX50-BA-700x.jpg

 

VX-50BA

 

 

A VX50 sorozat basszus kombója a szintén Nutube meghajtású kompakt VX-50BA. A basszus változat fontos jellemzője az eredeti VOX 8 inches hangszóró és az egyedi kialakítású basszus-reflex láda. A VX-50BA négysávos EQ-val készül, és kompresszort, valamint overdrive-ot is kínál. Ezen az erősítőn is megtaláljuk az AUX bemenetet, a fejhallgató- és vonalkimenetet.

 

 

 

 

 

VX50-KB-700x.jpg

VX-50KB

 

 

 

A sorozat talán legkülönlegesebb darabja a VX-50KB billentyű erősítő. Ezt a modellt is 8”-os koaxiális hangszóróval szerelték fel, és 3 csatornás kivitelben gyártják, mindhárom csatorna 6,3 mm-es jack bemenettel rendelkezik. Az utolsó csatorna a Line/Mic kapcsolóval dinamikus mikrofon fogadására is alkalmassá tehető.  A VX-50KB használható mini PA rendszerként, de tökéletes lehet, mint színpadi monitor-erősítő is.

 

 

VX50-KB-600x.jpg

 

 

 

Az új VOX kombók várható hazai ára 83 900 Ft, megtekinthetők és kipróbálhatók a Budapest Music Expón.