zenesz_logo.pngA Fender újabb FSR – Fender Special Run – modellt jelentett be, ezúttal a Blues Junior III Bordeaux Reserve limitált kiadású kombó személyében.

fender-fsr-blues-junior-iii-700x.jpg

 

 

A kombó a nevét a meglehetősen látványos borvörös borításáról kapta, amihez búzaszínű első hangszóróvászon társul, valamint egy Jensen P12Q hangszóró, a megszokott standard Eminence helyett. Egyéb téren nagyon nagy változások nincsenek, a Blues Junior III a korábbiakhoz hasonlóan két EL84 végcsővel és három 12AX7 előerősítő csővel állítja elő a 15 W teljesítményt.

 

Az biztos, hogy a Fender ügyesen kombinálta az esztétikus megjelenést az autentikus Fender hangzással. A Blues Junior III régi kedvenc, minthogy nagyszerű, meleg hangú, kövér közepekkel megáldott „fogd és vidd” csöves erősítő, rugós zengetővel és lábbal is kapcsolható FAT boosterrel.

 

 

Blues Junior III 700x.jpg

 

 

A speciális borításon és a Jensen hangszórón kívül további egyedi jellemzők a “Limited Edition“ FSR jelvény, a rezgéscsillapítással ellátott EL 84 csövek, “Sparkle” áramkör beépítése, vintage méretű bekapcsolást jelző kontrol lámpa.

 

Specifikáció:


Sorozat: Limitált kiadású erősítő

Típus: csöves

Hangszóró: 1 x 12” Jensen® P12Q Alnico mágneses (8 Ohm)

Bemenet: 1 x 1/4”

Csatornák száma: 1

Kezelőszervek: zengető, főhangerő, közép, mély, magas, Fat kapcsoló, hangerő

Hangszóró csatlakozó: 1 x 1/4” mono

Teljesítmény: 15 W

Méret: 406 mm x 457 mm x 249 mm (magasság x szélesség x mélység)

Súly: 14,06 kg

Tájékoztató ár: 777 EUR