zenesz_logo.png



A QSC a TouchMix-8 és 16 digitális keverőpultot olyan zenészeknek, produkciós és élőhangosítással foglalkozó szakembereknek tervezte, akiknek egy „nagy keverőpult” képességeire van szüksége kompakt méretben és könnyen kezelhető formában, mindez megfizethető áron.

 

TOUCHMIX-16_700x.jpg

 

A TouchMix keverő „Advanced” üzemmódba kapcsolva olyan szintű teljesítményt és funkcionalitást kínál, mely a legtöbb szakember igényét kielégíti, „Simple” üzemmódba kapcsolva pedig számos szolgáltatást nyújt a kevésbé tapasztalt felhasználóknak a gyors és minőségi eredmény eléréséhez.

 

Ráadásul a nemrég megjelent 3.0 firmware több, mint 17 újdonságot tartalmaz, ezzel egy rendkívül erős, ám igen könnyen kezelhető pultot eredményezve. A frissítés tartalmazza a felhasználók által leginkább kért funkciók sorát is, mint például a „Room tuning wizard”, vagy a „Real-time analyzer” szolgáltatásokat.

 

 

16_Top 700.jpg

 

 

 

 

A TouchMix keverő wi-fi kapcsolat segítségével távirányítható: egyszerre tizenkét külső eszközt tud fogadni, mely lehet táblagép vagy akár telefon is, megfelelő verziószámú iOS vagy Androidos rendszerrel. A különböző eszközöknek különböző jogosultságokat adhatunk, így a zenészek például a telefonjuk segítségével beállíthatják a saját monitorukat, de a front beállításaihoz már nem férnek hozzá.

 

 

3-QSC iphone app 600x.jpg

 

 

A TouchMix keverőpult érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, ám azoknak sem kell elkeseredniük, akik nem szeretik az „érintőképernyőn potméter huzogatást”, hiszen a keverőn megtalálható egy úgynevezett „Master Wheel” forgópotméter, melynek segítségével két üzemmódban is szabályozhatjuk a kívánt paramétereket. Egyszerűen tekerve normál, megnyomva és tekerve pedig olyan precíz állítást tesz lehetővé, melyet egy analóg pulton sem tudnánk elérni a potméter tolásával vagy forgatásával. A Master Wheel használatával nem kell lenéznünk a kijelzőre, a produkciót figyelve szabályozhatjuk a kívánt paramétereket.

 

 

 

TOUCHMIX2-16_700.jpg

 

 

 

 

A TouchMix keverők a front és monitor keverés mellett sávonkénti rögzítésre is alkalmasak sőt, az utómunka is elvégezhető velük. Pély Barna februárban az Orfeumban adott nagy sikerű koncertfelvétellel egybekötött szólókoncertet, ahol a frontkeverés és a 11 sáv rögzítésének feladatát egy QSC TouchMix-16 pult látta el. Erről bővebben is olvashattok az INTERTON Group weboldalán.

 

Az INTERTON Group lehetőséget biztosít arra, hogy az érdeklődők egy személyre szabott QSC TouchMix bemutatón vegyenek részt. Ehhez nem kell mást tenni, mint jelentkezni a cikk végén található elérhetőségek egyikén és időpontot egyeztetni. A bemutató ingyenes és kötelezettség mentes.

 

Amennyiben szeretnél részt venni egy QSC TouchMix bemutatón, vagy bővebb információt szeretnél kapni a TouchMix keverőpultokról és a 3.0 firmware újdonságairól, kérjük írjál az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy hívjad munkaidőben a +36 1 371 2040-es számot.

 

Bogár István
INTERTON Group
További információ:
www.intertongroup.com