zenesz_logo.pngA VOX AC15 1958 januárjában debütált, de a legendás brit erősítőgyártó már most kínál néhány különlegességet a 60. évforduló alkalmából, tulajdonképpen egy évvel a születésnap előtt.

 

ADIOAIRGT-large_700.jpg

 

 

Előző írásunkban két VOX mini erősítőt mutattunk be, most következzen a Vox Adio Air GT, az évforduló alkalmából bemutatott Bluetooth képességgel felruházott modellező kombó.

 

Az Adio új stílust képvisel a VOX modellező erősítői között. Lekerekített sarkai és kissé díszpárnára emlékeztető fazonja ellenére büszkén viseli a VOX tradicionális, rombusz rácsozatú szövéssel díszített hangszóróvásznát. Gazdag hangzását a 2 x 25 W teljesítményű erősítő, a két 3 colos hangszóró és a legújabb VET (Virtual Elements Technology), modellező technológiát alkalmazó erősítő modellek garantálják.

 

 

vox-adio-air-gt-2_700.jpg

 

 

A Bluetooth képességnek köszönhetően minden kezelőszerv kábel nélkül Bluetooth-on keresztül is kezelhető. A paraméterek szerkeszthetők és a kombó kivételesen jó minőségű audio streamingre is alkalmas. Összességében egy kiváló, több funkciós gitárerősítő, ami egyaránt jól használható otthon, a nappali szobában, színpadon, vagy bárhol útközben.

 

 

vox 700.jpg

 

 

 

Legfontosabb jellemzők:


50 W kimenő teljesítmény

2 x 3” hangszóró, széles sztereó hangzás

Nyolc óra folyamatos működés 8 db AA elemmel

Pehelykönnyű súly, mindössze 2,9 kg

 

VOX szabadalmazott VET modellező technológia

11 beépített erősítő modell

19 minőségi effekt  

Tone Room szoftverrel összesen 23 erősítő modell

 

Bluetooth képesség távoli kezeléshez, és minőségi audio streaming
AUX bemenet, USB port

Acoustage virtuális surround effekt by KORG

Bassilator áramkörrel felszerelt EQ, a vastag mély hangok érdekében

Zajcsökkentés a high-gain hangzásoknál

Beépített hangológép

JamVOX III modellező szoftver

Más DAW szoftverek, ASIO driver támogatása

 

 

 

 

A Vox Adio Air BS típusjelzéssel basszusgitárhoz is kapható, ennél a kombónál az erősítő modellek és az effektek eltérnek a gitár verzión találhatóktól. A Vox Adio Air erősítők júniustól lesznek kaphatók Európában, az áruk 340 EUR körül lesz.

 

További információk: VOX