zenesz_logo.pngA DD-75 kis helyet foglal, könnyen szállítható, kézzel is üthető dob szett egyike a legegyedibb Yamaha hangszereknek, ami a piac egy létező igényét elégíti ki.

 

11979507_700x.jpg

 

A Yamaha DD-75 hordozható digitális dob szett remek választás dobos aspiránsoknak és más olyan hangszereseknek, akik dobbal vagy percussionnal akarják bővíteni hangszerparkjukat.

 

A nyolc ütésérzékeny lappal és két pedállal felszerelt DD-75 egy hagyományos dob cucc dobjainak elhelyezését tükrözi. A digitális dob szett megörökölte a professzionális DTX-MULTI 12 nagyfelbontású hangmintáit. A DD-75 további jellemzői a fejhallgató kimenet csendes gyakorláshoz, a beépített hangszóró rendszer basszus kimenettel a robosztusabb hangzás érdekében és az AUX bemenet zenelejátszó, vagy okostelefon csatlakoztatásához. Ráadásul ez a digitális dob elemről is üzemeltethető, tehát bárhol belecsaphatsz, ha szükségét érzed. Akár egy már meglévő akusztikus dob mellett is használható, így hibrid elektroakusztikus hangzás hozható létre.    

 

 

11979512_700x.jpg

 

 

A DD-75 a korábbi DD-65-höz képest 300 új hangmintát és új dalokat tartalmaz, bővítették a gyári presetek és saját programozású dobok számát, ugyanakkor kompatibilis a HH40 lábcin vezérlő pedállal és a Silent Kick Unit KU100-zal.

 

A kompakt, megfizethető, dobos szemmel kialakított dizájnú, teljesen új percussion készlettel és elektromos dob hangokkal felszerelt DD-75 kis helyet foglal, könnyen szállítható, kézzel is üthető dob szett egyike a legegyedibb Yamaha hangszereknek, ami a piac egy létező igényét elégíti ki. A Yamaha DD-75 2017 júniusától lesz kapható.

 

 

 

 

 

 

Specifikáció:


8 ütésérzékeny pad
2 lábpedál – lábdobhoz, lábcinhez, vagy bármely más hanghoz
32 hangos polifónia
570 dob minta, amely bármelyik padra kiosztható
75 előre programozott dob szerelés, 10 felhasználói dob szett programozás
Kézi percussion mód
105 beépített dal a tanuláshoz és jammeléshez
Zengető és Master EQ
Érzékenység állítás padonként és a lábdob pedálhoz
5 dal felvételi lehetőség
LED kijelző
MIDI In/Out
2 x 5 W sztereó hangrendszer
Méretek: 180 x 602 x 411mm (magasság x szélesség x mélység)
Várható ár: 80 900 Ft

 

 

Kapható a hivatalos Yamaha viszonteladóknál.