zenesz_logo.pngItt az Ernie Ball új CradleTune állványos hangológépe, könnyebbé teszi a komplett húrcserét, és karbantartáskor támasztékként is hasznos.

 

Ernie Ball_CradleTune-main_700.jpg

 

 

Az Ernie Ball, a prémium kategóriás elektromos és akusztikus gitárhúrok, basszusgitár húrok és gitár kiegészítők piacvezető gyártója bemutatta CradleTune hangológépét.

 

A CradleTune egy hangológép és háromlábú asztali állvány kombinációjából született. Praktikus és hordozható eszköz gitárhúr cseréhez, gitár karbantartáshoz. A háromlábú állványhoz csuklóval csatlakozik maga a hangológép, ami a fejénél fogva megtartja a gitárt, így nem kell ölben tartva cserélni a húrokat. A kis állvány mindenféle szögbe forgatható, hogy különböző fajtájú és méretű hangszereket elhelyezhessünk rajta, így pl. elektromos gitárt, akusztikus gitárt, basszusgitárt, ukulelét stb.

 

Ha csiptetős hangolóként kívánjuk használni, a hangolóegység könnyedén levehető az állványról. Az állvány összecsukható  így egy kompakt - akár a puhatok zsebébe, akár a keménytokba elhelyezhető - eszközt kapunk. A nagyméretű 2”-os LCD kijelző bármilyen szögből könnyedén leolvasható, kromatikus, gitár, basszusgitár, ukulele, hegedű hangolási módokat tartalmaz. A hangológépet 3 V-os lítium elem működteti, ami tartozék.

 

 

cradletune-spread-700.jpg

 

 

 

További információk: Hangszerdiszkont.hu