zenesz_logo.pngAmióta az első Yamaha digitális keverőpult kiadásra került 1987-ben, a vállalat vezető szerepet tölt be a digitális keverőpultok innovációjában.

 photoviewer_mixers_tf_rack_over_700.jpg

 

 

 

Kisméretű események, csarnokok, nagyszabású szabadtéri koncertek hangosításához, stúdió munkák és egyszerűbb installációk számára a Yamaha átfogó termékskálát kínál, amely világszerte elismert hangminőséget, felhasználhatóságot és megbízhatóságot nyújt.

 

A TF sorozat 2015-ben megjelent digitális keverőpultjai TouchFlow Operation™ szolgáltatásra épülnek, amely lehetővé teszi a felhasználónak, hogy példátlan sebességgel és szabadsággal reagáljon a zenére és a színpadi előadóra, a kifinomultság új szintjére emelve az élő hangosítást. A TouchFlow Operation™ kezelőfelülete érintőképernyőre lett optimalizálva, amely tapasztaltabb hangmérnökök és újoncok számára egyaránt könnyebben elérhetővé teszi az ideális hangzás elérését. A visszatölthető D-PRE™ előerősítők hangminősége a legkifinomultabb profik füleit is kielégítik, míg a fejlett élő felvételi lehetőségek és az I/O rack-ekkel való zökkenőmentes működés teszik ezt a kompakt digitális keverőpultot kitűnő választássá számos felhasználási területen.

 

Az új TF-RACK kompakt, rack-be építhető változata a TF sorozatnak, amely ugyanazt a teljesítményt és úttörő kezelhetőséget nyújtja. Ez a helytakarékos modell számos felhasználó számára hozzáférhető, a kezdőktől a sokat látott hangmérnökökig. A TF-RACK verhetetlen választás, ha zökkenőmentes, pontos beállításra és működésre van szükség korlátozott helyigénnyel.

 

 

 

 

 

Bővebb információ:

INTERTON Group