zenesz_logo.pngAz IK Multimedia bemutatta az iLoud Micro Monitort, amit úgy aposztrofálnak, hogy a legkisebb aktív stúdió monitorrendszer a világon.

iloudmm_main_image_700.jpg

 

 

Az IK Multimedia bemutatta az iLoud Micro Monitort, amit úgy aposztrofálnak, hogy a legkisebb aktív stúdió monitorrendszer a világon. Ultra lineáris frekvencia átvitelével, kategóriájában kiemelkedő mélyátvitelével (55Hz @ -3db), részletes hangképével az iLoud Micro Monitor tökéletes referencia monitorként szolgálhat helyszűkében lévő stúdiókban, ráadásul prémium kategóriás tudásához nem társul prémium kategóriás ár.

 

Zenészeknek, producereknek, videóvágóknak és hangmérnököknek ezzel az apró monitorral lehetőségük nyílik, hogy kritikusan visszahallgassák zenéjüket, vagy más hangfelvételüket, függetlenül attól, hogy egy hálószobányi stúdióban, egy hotelszobában, egy turnébuszon, vagy egy nagyobb stúdióban, esetleg második monitor rendszerként használják.

 

Erőteljes és részletező hang

 

Az iLoud Micro Monitor csodálatosan részletes, tiszta és pontos hangképet nyújt ultra kompakt és könnyen szállítható kivitelben. Mindez a DSP vezérelt frekvencia menetének, ultra pontos, digitálisan szabályozott futás idejű hangváltójának és a jól kitalált formájának köszönhető. A hangsugárzókat monitoronként két szuper hatékony „D” osztályú erősítő hajtja meg, összesen 50 W RMS teljesítményt kipréselve az iLoud Micro Monitorokból. Mindkét monitorban egy-egy ¾ inches selyem dóm magassugárzó, és egy-egy 3 inches kompozit membrános, egyedi gyártású, neodímium mágneses hangszóró dolgozik, a széles basszus-reflex nyílást a monitor elején helyezték el. Az iLoud Micro Monitor hangzását kellemes magas frekvenciák, kivételesen nyitott és részletes közepek, valamint masszív, jól kontrollált mélyek jellemzik.

 

 

iloudmm_points_front_700.jpg

 

 

Teljes DSP vezérlés

 

A fedélzeti 56 bites digitális jelfeldolgozásnak köszönhetően az iLoud Micro Monitorok abszolút egyenes átvitelt nyújtanak bármilyen visszahallgatási környezetben. A DSP digitális crossoverként is működik, szinte észrevehetetlenül finom módon szabályozza a mély és a magas hangsugárzó működésének átmeneteit. Szintén a DSP kezeli a monitorok frekvencia- és fázismenetét, valamint dinamika tartományát, vagyis a hangsugárzók folyamatos kontroll alatt állnak.

 

A DSP-nek köszönhetően a monitorokat különböző hallgatási környezetekhez is beállíthatjuk a három pozícionáló EQ kapcsoló segítségével. A magas, mély, és DESKTOP kapcsolókkal a felhasználó optimalizálhatja az iLoud Micro Monitor működését állványon, vagy asztalon történő használathoz. Asztali elhelyezésnél a kihajtható lábak segítségével kétféle szögben is beállíthatjuk a monitorokat. Az iLoud Micro Monitorokat mikrofonállványhoz illeszkedő 3/8 inches csavarmenettel is ellátták, így könnyedén elhelyezhetjük őket bármilyen két mikrofonállványon, a jobb monitorozási feltételek érdekében, és mindezt anélkül tehetjük, hogy költséges kiegészítőket kelljen vásárolnunk.

 

 

 

room_monitor_pos 700.jpg

 

 

 

Szuper közeltéri monitorozás

 

Az iLoud Micro Monitorokat úgy tervezték, hogy az ideális hallgatási hely, az un. sweat spot olyan helyen legyen, ahol a felhasználó kényelmesen tud alkotni, keverni, vagy zenét hallgatni. Minthogy ez a sweat spot az iLoud Micro-nál közelebb van a monitorhoz, a felhasználó is közelebb kerül a hangsugárzókhoz, és anélkül tudja visszahallgatni a felvételt, hogy a helység nemkívánatos visszaverődései belezavarnának a hangképbe. Így a monitorok a lehető legpontosabb hangvisszaadást produkálják kis helységben is.Bemenetek

 

Az iLoud Micro Monitor RCA (a kábel tartozék) és 1/8 inches sztereó jack fogadására alkalmas, azonban más Bluetooth képes eszközökhöz is csatlakoztatható.

 

 

Lábjegyzet

 

Az iLoud Micro Monitorok döbbenetesen pontos és részletes hangot produkálnak, olyan kompromisszumok nélkül, amelyek az olcsóbb monitoroknál óhatatlanul felmerülnek. Egyszerűen szólva, az iLoud Micro Monitor hangja annyira jó, ami szinte elképzelhetetlennek tűnhet egy ilyen méretű és ilyen árfekvésű hangrendszertől…

 

 

 

 

 

Az iLoud Micro Monitor már világszerte kapható, ha az IK online áruházától rendeljük, akkor az ára csak 299.99 € / pár, ÁFA nélkül.

 

Specifikáció: IK Multimedia