zenesz_logo.pngDebütáltak a KRK Systems új fejlesztésű, V Series 4 közeltéri stúdiómonitorjai.

 

gib-571_700.jpg

 

A KRK Sytems új V-sorozata a mai modern technológia legfontosabb jellemzőit hasznosítja, miközben visszanyúl ahhoz a tudáshoz, ami a KRK termékeit szinte ipari szabvánnyá tette a professzionális stúdiók számára az elmúlt 30 éve során. A V Series 4 közeltéri monitorokat kifejezetten olyan audio felhasználási területekre tervezték, ahol a hang pontos reprodukálása kiemelten fontos.

 

Hang- és rádióstúdiók, vagy bármely más területek, ahol fontos a hangvisszaadás minősége, nagyszerű eszközzel bővíthetik monitor választékukat a mindig megbízható V Series 4 modellek valamelyikével.

 

Az új V-sorozat négy, hat és nyolc inches modelleket kínál. „Jó pár hónap fejlesztő munkája fekszik ezekben a monitorokban. A KRK Kutatási és Fejlesztési csapata profi hangmérnökök és producerek százaival keményen dolgozott azért, hogy olyan monitort fejlesszenek ki, ami vonzó lesz azok számára, akik az eredeti V sorozatú monitorokat kedvelték; ugyanakkor a széles körben népszerű ROKIT széria felhasználóinak is lehetséges továbblépést jelenthet, vagy új rajongókat szerezhet a márkának.” – mondta Rich Renken, a KRK termékmenedzsere. (A 80-as évektől voltak már V szériák a KRK kínálatában.)

 

 

vseries-8-back_500.jpg

 

Nagyításhoz KLIKK a képre!

 

 

A V-Series 4 modelljei 49 választható gyári EQ beállítást kínálnak (7 a magas és 7 a mély sugárzó esetében) melyek a helység akusztikájának megfelelő beállítást hivatottak biztosítani, valamint az elhelyezési anomáliák kiküszöbölésében segítenek. A KRK csapata lelkiismeretesen modellezett és analizált több száz monitor elhelyezési és teremakusztikai szituációt, hogy a KRK modelleket a lehető leghasznosabb, és minél kevesebb beállítást igénylő eszközzel láthassa el.

 

 

 

 

 

 

 

A KRK V Series 4 modelljeinek legfontosabb jellemzői

 

KRK egyedi tervezésű kevlár magassugárzó
KRK egyedi tervezésű fonott kevlár mélyhangszóró
Optimalizált, első nyílással ellátott basszus-reflex alumínium/MDF ház
„D” osztályú kéterősítős kivitel
Mély frekvencia szabályzó
Közép és magas frekvencia szabályzó
Pontos bemeneti szint állítási lehetőség
Megújult System Settings (kapcsolóval a hátoldalon)
Univerzális rögzítési pontok a hangfalak alján
Speciális habanyagú csúszásmenetes lábazat
Standby és földleválasztó kapcsoló
Tartozék védőrács
Neutrik kombó (XLR és TRS) csatlakozóalj
Javasolt kiskereskedelmi árak: V4” 399 USD, V6” 599 USD, V8” 799 USD

 

Részletes specifikáció: KRK Systems