zenesz_logo.pngA QSC TOUCHMIX-30 PRO digitális keverőpult világpremierje 2016. szeptember 29-én volt, akkor röviden írtunk róla. Azóta már jóval több adat áll rendelkezésünkre az újdonságról, ezt szeretnénk megosztani az olvasókkal.

 

TM30_Front_700.jpg

 

A QSC TOUCHMIX-30 PRO 32 csatornás professzionális keverőpult új sztenderdet jelenthet a kompakt digitális keverők világában, elsősorban a használhatóság és kezelhetőség terén. Az új pult rendelkezik mindazon tulajdonságokkal és funkciókkal, amelyek a legigényesebb profi felhasználók elvárásait is kielégítik, ugyanakkor olyan intuitív kezelőfelület kínál, amivel gyorsan és egyszerűen nagyszerű eredményeket érhetnek el kevésbé tapasztalt felhasználók is.

 

 

A TouchMix “Pro” funkciói

 

A TouchMix Pro jóval több, mint a többcsatornás változata a TouchMix-8 és TouchMix-16 keverőknek. Számos professzionális tulajdonsággal bír, melyek közül a legfontosabbakat az alábbiakban foglaljuk össze.

 

 

  • 10 inches multi-touch érintőképernyő

 

  • Gerjedésgátló és Room Tuning Wizard funkciók – egyszerűsítik a komplex hagszínbeállítási feladatokat

 

  • 2 real-time analyzer – valósidejű analizátorok (RTA) – folyamatos tájékoztatás a kijelzőn 

  • Copy and Paste funkciók – a csatornák EQ és egyéb beállításainak másolásához

  • Touch-and-route Patch Matrix – a bemenetek egyszerű rendezéséhez

  • 8 sub csoport, hatsávos, teljesen parametrikus EQ-val

  • 32 csatorna külső merevlemezre történő direkt felvétele és visszajátszása – számítógép nélkül

  • 32 csatornás DAW interfész Mac® platformra

  • MP3 lejátszás közvetlenül USB-ről

 

 

q_mix_tm-30-rta_700.jpg

 

 RTA Master

 

 

 

Hangminőség

 

Professzionális minőségű, A-osztályú előfokok, csúcsminőségű átalakítók a teljes jelútban, minden apró részletre kiterjedő tervezés, a TOUCHMIX-30 PRO kristálytiszta, felsőkategóriás hangzást nyújt, olyat, melyet a versenytársak csak jóval magasabb árfekvésben tudnak kínálni.

 

 

 

Mixer_ipad_Hand_Plate 700.jpg

TOUCHMIX-30 PRO táblagéppel

 

 

 

 

 

Használhatóság

 

A modern digitális keverők mára már olyan mennyiségű tudással bírnak, hogy kezelésük néha nehezen érthető az átlag felhasználók számára. A TouchMix tervezőcsapata a kezdetektől fogva azon dolgozott, hogy olyan keverőt hozzon létre, ami a kevésbé tapasztalt felhasználóknak sem okoz fejtörést, és tették mindezt úgy, hogy nem akarták a keverő tudását és profi jellemzőit feláldozni e cél érdekében. Ennek köszönhetően a TOUCHMIX-30 PRO kezelését rendkívül könnyű megtanulni.

 

Sok TouchMix funkció, mint az EQ, kompresszorok, gate-ek és limiterek, csak Advanced Mode-ban kínálják fel a teljes kontroll lehetőségét minden paraméter felett, míg Simple Mode-ban csak a legszükségesebb állítási lehetőségeket ajánlják fel.

 

A TOUCHMIX-30 PRO tökéletes megoldás lehet professzionális produkciók, zenészek, zenekarok koncerthangosításához. Összesen 32 csatorna – 24 Mic/Line, 6 Line, sztereo USB – és 16 kimenet kínál számtalan lehetőséget a rugalmas és széleskörű használathoz.

 

 

 

 


A QSC hazai forgalmazója az INTERTON Group.