zenesz_logo.pngAz amerikai Samson cég három márkanévvel vált piacvezetővé mind a szórakoztató, mind a professzionális audio eszközök gyártása terén. Ezek a Samson Audio, a Samson Wireless és a Hartke.

 

DK707-Hero-display.jpg

 

A Samson cég bemutatta új DK sorozatú, három, öt és hét darabos dobmikrofon készleteit. A szettekben megtaláljuk a Samson Q71 lábdob mikrofonját, Q72 hangszermikrofonját, valamint a C02 kondenzátor ceruza mikrofont. A három új, egyedi konfiguráció kivételesen tökéletes dobhangzást produkál mind élő, mind stúdió körülmények között.

 Q71-Kick-Drum-Mic-580.jpg


A Q71 lábdob mikrofon legfőbb jellemzője az erőteljes mélyfrekvencia átvitel, a mikrofont úgy hangolták, hogy a lábdob hangjának lényegét továbbítsa. A Q71-et elforgatható kengyellel szállítják, így tökéletesen illeszthető a meglévő állványokhoz.

 

Q72-Instrument-Mic-display_581.jpg

 

A Q72 alkalmas mind pergődob, mind tamok hangosítására. Kivételesen nagy hangnyomás szintet képes kezelni, frekvencia átvitelét úgy alakították, hogy kitűnően reprodukálja a dobok natúr hangját. A Q72-höz is kapunk elforgatható mikrofon kengyelt, valamint egy nagyon szellemesen kialakított, dobkávára csíptethető csavaros mikrofontartót, ami stabil, és garantáltan nem zavarja a játékot.

 

CO2-Pencil-Condenser-Mic-580.jpg

 

A C02 kondenzátor ceruza mikrofon ideális overhead mikrofon és ehhez is kapunk rezgéscsillapítós, forgatható kengyelt. Mindegyik készlethez tartozik egy kemény deluxe hordtáska, ami megfelelően védi a mikrofonokat és egyszerűvé teszi a szállítást.

 

DK707-Case-Open-display.jpg

 

A három mikrofon szett összetétele a következő:

DK703

- 3 darabos dobmikrofon készlet

- három Q72  forgatható kengyellel és kávára csíptethető mikrofontartóval

- Műanyagból készült keménytok

 

DK705

- 5 darabos dobmikrofon készlet

- Egy Q71 lábdob mikrofon forgatható kengyellel

- Négy Q72  forgatható kengyellel és kávára csíptethető mikrofontartóval

- Műanyagból készült keménytok

 

DK707

- 7 darabos dobmikrofon készlet

- Egy Q71 lábdob mikrofon forgatható kengyellel

- Négy Q72  forgatható kengyellel és kávára csíptethető mikrofontartóval

- Két C02 ceruza kondenzátor mikrofon, rezgéscsillapítós, forgatható kengyellel

- Műanyagból készült keménytok

Bővebben: Samson