zenesz_logo.png



A Roland bemutatta elemmel is működő sztereo PA rendszerét, a könnyen hordozható és rendkívül masszív CUBE Street EX PA Pack-et.

 3fXD.cube_street_ex_pa_700.jpg

 

 

 

A rendszer a népszerű CUBE Street EX erősítő köré épült, és komplett hangosítási megoldást kínál 8 független bemenettel, 2 x 50 W teljesítménnyel, elsősorban utazó zenészek számára. A tartozékok nagyban növelik a csomag használhatóságát és értékét, kapunk egy praktikus guruló hordtáskát, 2 db AC hálózati adaptert, 2 db mono kábelt és egy i-CUBE-LINK kábelt.

 

Az erősítők egyenként 50 W teljesítményt adnak le, a ládákban egyenként 2 db 8 inches szélessávú hangszóró, és egy 2 inches magassugárzó dolgozik. A rendszer 8 db AA elemmel 20 órán keresztül képes működni. A CUBE Street EX PA Pack két erősítőjét a Stereo Link jack segítségével összeköthetjük, így összesen 100 W teljesítményt érhetünk el.

 

 

 

CubeStEXPA-large 500.jpg

 

 

 

Az erősítők teljesítmény három szintre állítható: Maximum (50 W), Normal (25W) és Eco (10W). Mindennek elemmel történő üzemelés esetén van jelentősége: ha nincs szükség a maximális teljesítményre, a kisebb teljesítmény meghosszabbítja az üzemidőt. Természetesen az erősítők a tartozék AC adapterrel is üzemeltethetők.

 

A CUBE Street EX Pack mindkét erősítője négycsatornás keverővel készül, bőséges csatalakozási lehetőséget kínálva bármilyen felhasználási körülmények között. A  MIC/INSTRUMENT és MIC/GUITAR csatornák XLR/TRS kombó bemenettel rendelkeznek, így mikrofont és 6,3 mm-es jack csatlakozót is tudnak fogadni. Mindkét csatornához önálló háromsávos EQ, és zengető tartozik. A LINE IN monó/sztereó csatornát 2 db 6,3 mm-es jack bemenettel látták el, míg az AUDIO IN csatornánál egy 1/8 inches (3,5 mm) mini sztereó jacket találunk, ami támogatja a Roland i-CUBE LINK csatlakozást és a CUBE JAM app használatát. A hátsó panelen található AUX IN bemenet további monó eszköz csatlakoztatására alkalmas.

 

 

 

roland-cube-street-ex-700.jpg

 

 

Nagyításhoz klikk a képre! 

 

A beépített ének effektek mellett, kifejezetten gitárokhoz tervezett fedélzeti COSM hangszínek – Lead, Crunch és Clean – valamint egy Acoustic Simulator is rendelkezésünkre áll. További jellemzők az akusztikus/elektromos gitárokhoz optimalizált előerősítő, valamint a beépített hangoló. A Chorus, Delay és Reverb effektek ki- és bekapcsolása külön megvásárolható lábkapcsoló pedálokkal is történhet. A tökéletesebb lesugárzás érdekében az erősítők a külön megvásárolható ST-A95 hangfalállványra rögzíthetőek, ugyanakkor a döntött kivitelnek köszönhetően a CUBE Street EX PA színpadi monitorként is kiválóan megállja a helyét.

 

 

 roland-cube-street-ex-pa-pack-700.jpg

 

 

 Nagyításhoz klikk a képre! 

 

 

A CUBE Street EX PA Pack guruló szállítótáskáját vállpántokkal és zsebekkel is ellátták, így a kábelek, adapterek, tartalék elemek könnyen elhelyezhetők és szállíthatók. A hordtáska vízálló anyagból készült, így szállítás közben minden helyzetben védi az erősítőt a nedvességtől.

 

További információk: Roland