zenesz_logo.pngA TC Electronic bemutatta a WireTap Riff Recordert, egy apró, kompakt pedált, ami 8 óra anyagot képes rögzíteni CD minőségben.

 wiretap-product-banner-700.jpg

 

A gyártó szerint a WireTap Riff Recorder kötelező darab minden komolyabb dalszerzőnek, gitárosnak. Az ultra-kompakt méretű pedált fixen elhelyezhetjük a pedálboardunkon, és többé soha nem fordulhat elő, hogy egy szuper riff, vagy zseniális dallam a feledés homályába vész.

 

Ezzel az eszközzel minden eddiginél könnyebb a dal ötleteket rögzíteni játék, jammelés, vagy gyakorlás közben. Felvétel után az erősítőnkön hallgathatjuk vissza játékunkat, vagy Bluetooth-on keresztül exportálhatjuk az okostelefonunkra az ingyenes Wiretap alkalmazásba, így megoszthatjuk ötleteinket zenésztársainkkal. A Wiretap appban erősítő szimulátorokat használhatunk, szerkeszthetjük, csoportosíthatjuk, címkékkel láthatjuk el a felvett anyagot, az alkalmazás része egy peak meter ami segít még jobb felvételt készíteni. Az Output kapcsolóval választhatunk, hogy a felvételt a telefonon akarjuk-e hallgatni, vagy azt inkább a pedál távirányítására használjuk, és az erősítőnkön hallgatjuk vissza, amit felvettünk.

 

 

 

tc-wiretap-riff-recorder_700.jpg

 

 

Minthogy a pedál 8 órányi anyagot képes 24-bit, 44.1kHz-es minőségben, tömörítetlenül rögzíteni, a felvételekkel később zeneszerkesztő programokban is tudunk dolgozni, úgyhogy a különböző hangrögzítő alkalmazásokat el lehet felejteni.

 

A pedál kezelése rendkívül egyszerű, a lábkapcsolóval indíthatjuk és állíthatjuk le a felvételt, a Play, Back, Next gombokkal pedig visszahallgathatjuk, amit felvettünk. A Play gomb nyomva tartásával törölhetjük a felvételt.

 

A pedál szabvány 9 voltos adapterrel működik, és Európában június 17-től forgalmazzák, várható ára 99 EUR.

 

 

 

 

 


 

Főbb jellemzők

 

Kompakt méret, egyszerű kezelés
8 óra anyag rögzítése 24-bit 44.1khz audio minőségben
Jól használható looper után kötve
True bypass működés, nem színezi a hangot
Bluetooth kapcsolat az ingyenes Wiretap alkalmazás használatához
A felvett anyag az alkalmazáson keresztül is visszajátszható
Tápfeszültség: 9V DC/100mA
iOS és Android kompatibilis
Tervezték és gyártják Svédországban

 

További információk: TC Electronic