zenesz_logo.pngAz új trendet teremtő QSC K sorozatú aktív ládákhoz most gyári hordtáskát kapsz ajándékba!

 qsc 700.jpg

 

 

 

A QSC eddig a karácsonyi szezonra időzítette a hagyományossá vált táska akcióját, ám a nagy sikerre való tekintettel idén már nyáron is elérhető ez a remek lehetőség.

 

Az akció keretén belül az, aki 2016. június 1. és 2016. július 31. között QSC K sorozatú – K8, K10, K12, KSub – aktív hangsugárzót vásárol, ajándékba kapja az adott hangsugárzóra való gyári QSC hordtáskát.

 

Az akcióban az alábbi linken található üzletek vesznek részt:

http://intertongroup.com/interton-viszonteladok

 

 

KGroupStack_1.jpg

 

 

 

Amit a K sorozatról tudni kell

 

A forradalmian új K sorozat trendet teremtett az aktív hangsugárzók között. A kiemelkedő hanghűség, a magas műszaki színvonal és a nagy teljesítmény mindegyik modellben megtalálható, így a kisebb modellek nem a nagyobb testvérek lebutított, olcsóbb változatai.  Mind a négy modell az új fejlesztésű 1000 W-os D-osztályú erősítőt kapta meg, mely csatornánként 500 W-ot biztosít. Szakítva a hagyományokkal az 1,75"-os magas sugárzók azonosak a három szélessávú modellben, a mélysugárzók pedig ugyanazt a kiváló minőséget tükrözik, így biztosítva a mérettől független páratlan teljesítményt. A K sorozat modelljein számos újítás biztosítja az optimális és biztonságos működést. Ezekről, és a részletes műszaki paraméterekről erre a linkre kattintva olvashatsz.

 

 

A QSC termékek hazai forgalmazója: Interton Group