zenesz_logo.png



A Blackstar bemutatta a 2014 óta gyártott FLY 3 basszus változatát, a FLY 3 Bass mini erősítőt.

 

fly-bass-intro.jpg

 

 

 

 

2014 végén írtunk az akkor új Blackstar FLY 3 mini erősítőről, az idei Frankfurti Zenei Vásáron pedig bemutatkozott a 3 W teljesítményű erősítő basszus verziója is. A FLY 3 Bass igazán kompakt, analóg erősítő, ami elősorban azzal a céllal készült, hogy bárhol, bármikor meg tudjuk szólaltatni basszusgitárunkat.

 

A kétcsatornás – Clean és Overdrive – erősítőn a Gain potméterrel az előerősítés szintjét állíthatjuk, de ez szabályozza az overdrive mértékét is. Ha a Clean csatornát használjuk, a Gain alacsony és közép állásában tiszta hangot fogunk hallani, de ahogy növeljük a Gain mértékét a hang fokozatosan overdrive-os színezetet kap. Ha az Overdrive csatornát választjuk, (OD kapcsoló) akkor már alaphelyzetben is egy közepesen túlhajtott hangot kapunk, melynek mértéke a Gain potival még tovább növelhető.

 

 

 

fly-bass-top_700.jpg

 

 

 

A Gain szabályzón kívül a közép frekvenciákat vágó EQ poti, Sub Bass és OD kapcsoló, hangerő szabályzó, valamint a dinamikát kezelő kompresszor is rendelkezésünkre áll. A vonalbemenet segítségével MP3 lejátszót, okostelefont, laptopot, vagy táblagépet csatlakoztathatunk a mini erősítőhöz, így könnyedén jammelhetünk kedvenc előadónkkal, vagy gyakorolhatunk egy backing track-kel. A hangszóró emulált kimenet fejhallgató csatlakoztatására szolgál, de felvételre is alkalmas.


A FLY 3 Bass erősítőt a FLY 103 mini gitárládával kiegészítve 6 wattos sztereó basszuserősítőt állíthatunk össze. Ez a párosítás kiválóan használható számítógépünk hordozható hangrendszereként is.

 

 

fly-3-bass-stereo-pack-front-700.jpg

 

 

A mini kombó adapterrel – 6.5V 1.5A – vagy 6 db AA elemmel (tartozék) üzemeltethető. A gyártó újratölthető NiMH, vagy alkáli elemek használatát javasolja.

   

Specifikáció

 

Modell: Fly 3 Bass
Technológia: analóg
Teljesítmény: 3 W
Bemenetek: 1 x 6,3 mm jack basszusgitárhoz, 1 x 3,5 mm jack vonalbemenet
Kezelőszervek: Gain, OD (overdrive), hangerő, EQ, Sub Bass, kompresszor
Kimenet: hangszóró emulált kimenet / fejhallgató kimenet
Csatornák száma: 2 – tiszta és overdrive
Hangszóró mérete: 3”
Hangszóró terhelhetősége: 5 W @ 4 Ohm
Súly: 0,9 kg
Méretek: 170 mm x 126 mm x 102 mm (szélesség x magasság x mélység)
Ár: 22 900 Ft - Mezzoforte Hangszeráruház




Blackstar Fly 3 Bass Pack 

 

A FLY 3 Bass terméket kompletten, szettben is megveheted, ami a FLY 103 hangfalat és a hálózati adaptert tartalmazza.

Ár: 37 900 Ft - Mezzoforte Hangszeráruház

 

 

 

 

A Blackstar hazai és európai forgalmazója: SoundService