zenesz_logo.pngA különféle színpadi állványoknak nem mindig szentelünk kellő figyelmet, gyakran nem is gondolunk arra, hogy a gyenge minőségű állványok olykor tönkretehetnek akár egy produkciót is.

 

A közelmúltban mutattuk be a hangszer, és különféle színpadon használatos állványok világában megjelent új, prémium kategóriás Gravity márkát. A német König & Meyer cég több mint 65 éve van a piacon, zenével és színpaddal kapcsolatos, német precizitást tükröző  különféle állványaival. A családi vállalkozásnak induló cég az évtizedek során a világ egyik vezető hangszer- mikrofon- világítás- és stúdiótechnikai állvány gyártójává nőtte ki magát, de termékei közé tartoznak egyéb, állványra szerelhető kiegészítők, dob- és zongoraszékek is.

 

Most a König & Meyer billentyűállványaiból szeretnénk néhányat figyelmetekbe ajánlani.

 

 

 

 

 

 

König & Meyer Omega állítható magasságú billentyűállvány 

 

 

A négyszög keresztmetszetű acél vázszerkezet és a nagyméretű kerek talpak teszik rendkívül stabillá ezt a szinte asztalszerű billentyűállványt. A kétoldali rugós rögzítő csavarok precíz magasságállítást tesznek lehetővé. A tartókarok a hangszer méretéhez igazíthatók - 270-870 mm szélesség. Az állvány összecsukva meglepően lapos, kivitele harmonizál a 14085 és 14086 típusú zongoraszékekkel. Opcionális extraként második hangszer, vagy laptop elhelyezésére szolgáló kiegészítő (18813), mikrofon gém (18814, 18956), illetve kottatartó (18818, 18958) rendelhető hozzá

 

 

Besorolás: Topline

Súly: 9,5 kg

Speciális jellemzők: 50 kg terhelhetőség

Lábak kialakítása: stabil kerek talpak

Anyag: acél

Oszlop kialakítása: magasságállítás rugós csavarral

Szín: fekete

Méretek: 1050 x 575 mm

Magasság: 600-1020 mm

Megjegyzés: laposra összecsukható

Ár: 38 480 Ft (bruttó ár, az ÁFA-t tartalmazza)

 

 

 

 

univ_700.jpg

 

 

König & Meyer Univerzális készülékállvány billentyűs hangszerhez, keverőhöz, monitorhoz, erősítőköz

 

Praktikus, sokoldalú állvány. Használható keverőhöz, monitorhoz, billentyűs hangszerhez vagy erősítőköz, az állványon elhelyezett eszköz biztos lábakon fog állni. A beállítása nagyon egyszerű, nem kell hozzá szerszám. A tartókarok magassága 660 mm-től 915 mm-ig változtatható a felhasználóbarát rögzítő csavarok segítségével. A gumivégekkel ellátott elemek a készülék szélességéhez igazíthatók. Az egyszerű kezelhetőség és a kedvező szállítási méret ideálissá teszi utazáshoz. A K&M-re jellemző minőségi kivitelezésnek és acél felépítésének köszönhetően az állvány masszív, strapabíró, és jól bírja a turnézás viszontagságait.

 

 

Besorolás: Topline

Magasság: 660-915 mm

Anyag: acél

Terhelhetőség: 50 kg

Szélesség állítás: kereszttartókkal

Tartókar mélysége: 250 mm

Tartókar szélessége: 250 mm-től 840 mm-ig állítható

Szín: fekete

Tömeg: 6,2 kg

Ár: 32 589 Ft (bruttó ár, az ÁFA-t tartalmazza)

 

 

 

 

 

table style_700.jpg

 

Nagy teherbírású König & Meyer billentyűállvány digitális zongorához

 

Mint tudjuk, a színpadi digitális zongorákhoz általában külön kell megvásárolni az állványt, ami nem árt, ha nagyobb teherbírású, mint egy mezei billentyűállvány. Kiválóan alkalmas erre a célra a König & Meyer 18953 professzionális, acélból készült 80 kg teherbírású digitális színpadi zongora állványa. Az állvány lábainak magassága egyenként állítható, kábelszorítókat is kapunk hozzá és a szerkezet a könnyebb szállítás érdekében összecsukható.

 

Opcionális kiegészítőként mikrofonállvány, kottatartó, hangszertartó második hangszer számára, valamint fejhallgató tartó is vásárolható hozzá.

 

 

Besorolás: Topline

Súly: 7,97 kg

Speciális jellemzők: egyenként állítható lábmagasság

Lábak kialakítása: behajtható lábak

Anyag: acél

Méretek: 260x900 mm

Magasság: 610-860 mm

Megjegyzés: terhelhetőség 80 kg

Ár: 45 383 Ft (bruttó ár, az ÁFA-t tartalmazza)

 

Aki pedig olyan állványra vágyik, melyen több keyboard is elhelyezhető, annak ajánljuk egy korábbi írásunkat, a König & Meyer Spider Pro bővíthető alumínium billentyűállványáról.

 

A professzionális König & Meyer állványok bemutatását hamarosan folytatjuk.
A König & Meyer márka hazai forgalmazója: Elimex Kft.