zenesz_logo.pngA több hangszínvariáció és pontosabb beállítási lehetőségek érdekében a Palmer Pocket Amp-et az alapoktól újraépítették.

 gl-pocket-amp-all-big_700.jpg

 

 

 

A több hangszínvariáció és pontosabb beállítási lehetőségek érdekében a Palmer Pocket Amp-et az alapoktól újraépítették. Az apró házon a szokásos kezelőszerveket és funkciókat láthatjuk, azonban a Pocket Amp MK 2-őt teljesen újrahangolták, hogy működését optimalizálják.

 

A teljesen új, kiváló minőségű műveleti erősítőkkel felszerelt új MK 2 kitűnő jel/zaj viszonnyal dicsekedhet, ami nagy előny, és nem csak akkor, ha felvételről van szó. A kapcsoló funkciókat alapvetően módosították, hogy a klasszikus és modern erősítő hangok – a vintage erősítőktől a high-gain monstrumokig – gyorsan és logikusan rendelkezésünkre álljanak. Ennek érdekében a torzítás mértéke – a teljesen tiszta hangtól kezdődően a gazdag, és telített crunch-os hangzáson keresztül, egészen a zúzós metal torzításig – nagyon pontosan állítható.

 

Az új Palmer Pocket Amp MK 2 kivételesen valósághűen modellezi az erősítők hangját, és ezt még tovább variálhatjuk a három különböző, emulált mikrofonozási beállítással.

 

 

Press_Image_Palmer_PEPAMPMKII_500.jpg

 

 

 

A masszív alumínium öntvény házra szimmetrikus XLR és aszimmetrikus 6,35 mm-es jack kimenetet építettek, de 3,5 mm-es jack AUX bemenet és fejhallgató kimenetet is kapunk. A Palmer Pocket Amp MK 2 jóval több, mint pusztán egy közvetlen hangfelvételt lehetővé tevő eszköz. Gyakorló erősítő, overdrive és torzító pedál, bypass állásban gitár DI box, és a hangrendszerre kötve a színpadi gitárerősítőt is helyettesítheti.

 

A készülék 9 V-os elemmel, vagy hálózati adapterrel működik, hazai forgalmazója az Elimex, a Palmer Pocket Amp MK 2 ára 32 460 Ft.

 

 

 

 

 

 

A német Palmer céget több mint 35 évvel ezelőtt, mint az egyik első butik erősítő gyártó céget alapították. A Palmert azóta az audio- és zeneipar nemzetközileg elismert márkanevei között tartják számon.

 

További részletek és specifikáció: Elimex